kullanıyorum FİAT , atıyorum SÜLFAT ( RTC TARIM )

Ynt: kullanıyorum FİAT , atıyorum SÜLFAT ( RTC TARIM )

ertac sahın link=topic=40874.msg364141#msg364141 date=1300723284' Alıntı:
Amonyum Sülfat:

Amonyum sülfat, beyaz renklidir. Ve toz şekere benzediği için halk arasında şeker gübre olarakta bilinir. Kimi zaman açık yeşil, açık mavi veya grimsi yeşil renkli de olabilir. Terkibinde % 21 azot bulunan amonyum sülfat, asit reaksiyonlu topraklarda uzun süre kullanılırsa asitlenme yapabilir. Bu nedenle amonyum sülfat yerine amonyum nitrat kullanılmalıdır.

Amonyum Nitrat:

Amonyum nitrat, kireç ihtiva eder ve 100 kilosunda 20 ile 26 kg arasında saf azot vardır.
Sen neden sülfat attın abi

tesekkurler herkese

sami ÖZKAN link=topic=40874.msg364203#msg364203 date=1300726475' Alıntı:
güzel paylaşım ertaç eline sağlık makinanda hayırlı olsun güzelmiş

sagolasın .
makıne bızım degıl abım... komsudan aldım :)

Güzel paylaşım ertaç bizde gübrelere başlıycaktık yağmur fırsat vermedi ama olsun bereket diyoruz :) heralde çarşamba falan başlarız

hamza40_7 link=topic=40874.msg364328#msg364328 date=1300734020' Alıntı:
Güzel paylaşım ertaç bizde gübrelere başlıycaktık yağmur fırsat vermedi ama olsun bereket diyoruz :) heralde çarşamba falan başlarız

sagolasın . bende atılmaz dıye dusunuyordum .koye gıdınce farelere bır goz atmak ıcın gıttık .tam zamanı dedık gubre atmanın , sonra hızlı bır tempo ıle 200 dekar 6 saatte bıttı ..

benden yaşlı. olsun o kadar saygıda kusur etmem 55 46 ya ... sızın makınenın de pıston kacırıyor mu? yolda gıderken acılıp durdu
yok kardeş kaçırmıyor :) sorun traktörün girişinde olabilir sonuçta pistonun kıyısından köşesinden yağ gelmiyosa motora boşaltıyordur :D aşınmıştır belki. :)

anayurtlu 3105d link=topic=40874.msg364444#msg364444 date=1300739081' Alıntı:
yok kardeş kaçırmıyor :) sorun traktörün girişinde olabilir sonuçta pistonun kıyısından köşesinden yağ gelmiyosa motora boşaltıyordur :D aşınmıştır belki. :)

bende basta senın gıbı dusundum .. motordadır dıye ..ama makınenın sahıbınde john deere 6000 serısınden var ..onda da kacırıyormus ..bende anlamadım .. dısarıya yagda atmadı ..zaten romork ta da kacırmıyor ...ama muhendıs olarak acıklayamıyorum zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=40874.msg364453#msg364453 date=1300739319' Alıntı:
bende basta senın gıbı dusundum .. motordadır dıye ..ama makınenın sahıbınde john deere 6000 serısınden var ..onda da kacırıyormus ..bende anlamadım .. dısarıya yagda atmadı ..zaten romork ta da kacırmıyor ...ama muhendıs olarak acıklayamıyorum zuha-*-s zuha-*-s
ozaman şüpeli bir durum zuha-*-s zuha-*-s açıklamayı senden bekliyoruz.. ;D

anayurtlu 3105d link=topic=40874.msg364457#msg364457 date=1300739414' Alıntı:
ozaman şüpeli bir durum zuha-*-s zuha-*-s açıklamayı senden bekliyoruz.. ;D

ve RTC TARIM da nasıl oldugu bellı olmayan olaylar patlak verır zuha-*-s zuha-*-s korku fılmının fragmanı gıbı oldu

ertac sahın link=topic=40874.msg364462#msg364462 date=1300739597' Alıntı:
ve RTC TARIM da nasıl oldugu bellı olmayan olaylar patlak verır zuha-*-s zuha-*-s korku fılmının fragmanı gıbı oldu
bir pistonun hikayesi zuha-*-s zuha-*-s

Pistondaki yay ın devamlı asılmasından kaynaklanıyor, yolda zamanla milim milim açılıyor ilk gün bende yollara dökerek gittim, cakın dibindeki vanayı kapayınca sorun çözüldü.