Ynt: KUDRET LİMİZ
sallana sallana ineym dedm demeye kalmadi köseyi döndü gelyo bi yawru lan bune dedm kendi kendime hic görmemistm yakndan kudreti massallah koca bisey. durdu babm önümde gel köye sen götr dedi bizdn habrsiz aldiya yağ yakyo akli sıra abi bukadarmi fark olu koltuga bi oturdum icim titredi icerde sesyok kendimi fendt in icinde sanmaya basladm gdiym wites 3,4 dedm zerre kadar ses yok masallah nese 4 te gdiym heycanla dokndum he lo tuşuna uçuyoz sanki cukura griym benim bildgm traktör cukura grince otlar zıplar kudrette tam tersine yaylaniyo icerdekine bise olmasn sarslmasn die sanki amorsitör war frene az dokn arkalar tutyo birazdaha dnkndun 4 ü birdn kitledi babmda bende öncamdan firlayacaktk snra sordm babama nie aldn die bu dio bizm trktörümüz bu iyi oldu dio nese hayrli olsn dedm allahm utandirmasn.almadan önce CEVO yani cevdet gence abimle görüşmüstm bilgi aldm saolsn oda cok yardmci oldu anlatti kudreti anlatyodu ama bu kadar degsk oldugunu tahmin etmiyordm kudreti cevdet abime cok tesekkür ediyorm