KUDRET 100T

: KUDRET 100T

ellerine sağlık güzel resimler ama ben bu erkuntları başka bi motora benzetiyorum ama cıkaramadım arkadaşalar[size=16pt][/size]

: KUDRET 100T

abd_kangal link=topic=516.msg12717#msg12717 date=1204055514' Alıntı:
ellerine sağlık güzel resimler ama ben bu erkuntları başka bi motora benzetiyorum ama cıkaramadım arkadaşalar[size=16pt][/size]

BU MOTOR ASLEN LİNDNER

Ynt: KUDRET 100T

okkangal link=topic=516.msg36294#msg36294 date=1211128929' Alıntı:
http://www.erkunttarim.com.tr/urunlerimiz/kudret100/kudret100.pdf aresteki katologa baktımda katologu dehşet dandik yaaw.. hava filtresi kuru filtre yazmışlar yapma yaaw.. turbo yazılmış işte .. kuyruk mili çapını yazmış gereksiz. vitesler ve şanzıman hakkında bilgi yok yeterli ... yaa iyidir iyidir belkide yinede dikkat etmek lazım ...
bazı traktörlerin dizellerinin tork değerleri bile yazılmıyor. oysa tarım traktörü dizelinde tork çok önemli diye düşünüyorum meslektaşım ...

haklısın atilla abi tork (döndürme momenti) ve tork-devir grafiği verilmeli .... bu traktörün katoloğu çaok saçma bence...

Erkunt yerli malı olması cihetiyle iyi Ama eksikleride yok değil Firma sahiplerinden daha kaliteli ürünler bekliyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum

ben kullandım. kverland 4 sıralı slaj makınası bagladım. arasıra debrıyaja basmak zorunda kaldım yemedı. vıtesler falanda dugmelı deıl . sadece bucuk dugmesı var. yarım vıtes dusuruyor. ben tavsıye etmem arkadaslar