Kudret 100 klima değişimi

Ynt: Kudret 100 klima değişimi

erkunt firması manuel klimaya dönmese çok müşterilerinden daha laf yer eski manuel erkuntların klimaları iyidi

İyileştirme kiti uygulandıktan sonra gözle görülebelecek bir değişiklik olarak bir tek şu kabin üstündeki klimanın etrafındaki tel ızgaralar var. Bu ızgaralar daha öncesi yoktu. Yeni modellere bakma fırsatım olmadı ama yenilerde olması gerekli diye düşünüyorum. Eğer doğru düşünüyorsam, kabin üzerindeki bu tel ızgaraları olan arkadaşların klimaları iyileştirilmiş olan sistemdir.

http://f1301.hizliresim.com/15/x/jhlly.jpg

cevo link=topic=61886.msg689341#msg689341 date=1358759708' Alıntı:
ben yeni aldım bizimki de sorunlu mudur acaba benim klima safkar servet in klima fanina gore çok iyi ufluyor sıcak ayarında gayet başarılı içeriğini ayarladigin sıcaklıkta tutuyor soğukta deneme şansım olmadı
merak etme soğukta soğutmayacaktır erkuntçu arkadaşlar bana kızacaklar ama daha önce dile getirmiştim bizim köyde vardı 80.4 lüks saman yaptım kapıyı pencereyi açıyodum sıcaktan hatta motorun sahibi fabrikayı bile aradı servis geldi ama yine aynı 80 i sattı 90 lık aldı ondada aynı klima yönünden hoşuma gitmedi

massey_288 link=topic=61886.msg694403#msg694403 date=1359563898' Alıntı:
merak etme soğukta soğutmayacaktır erkuntçu arkadaşlar bana kızacaklar ama daha önce dile getirmiştim bizim köyde vardı 80.4 lüks saman yaptım kapıyı pencereyi açıyodum sıcaktan hatta motorun sahibi fabrikayı bile aradı servis geldi ama yine aynı 80 i sattı 90 lık aldı ondada aynı klima yönünden hoşuma gitmedi
kardeş bende de ayni sorun vardı servet te ama ben tepeye 2 . Fani taktım süper soğuttu klima problemi çekenlere tavsiye ederim simdiki 90 , 100, 110 serilerinin aynısı cift fanli yapmıştım bunu deneyeceğiz göreceğiz

klimaları çok ayarsız.Yazın sogutmuyor.Kışında ben hiç 2. ayar açamadım kaloroferi hiç.1. ayarda bile sürekli açık tutamıyorum içeri yanacak kadar sıcak oluyor.