Ynt: kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler
Abi hidrolik aksam olduğu gibi ithal değil mi? hatta biz traktörü geç aldık 15-20 gün kadar. Bize almanyadan bosch hidrolik bekliyoruz dediler. Biz ustabaşıda 15000 lira olduğunu söyledi.
SALİM link=topic=56112.msg613648#msg613648 date=1341921279' Alıntı:küçük bi düzeltme yapalım. erkunt aslında tam manasıyla bi montaj sanayi değil. zf şanzuman her nekadar alman olsada erkunt kendisi üretiyor ve kendisi topluyor. hidrolik aksamı ve arka aksı kendisi üretiyor. motor bloğu ve silindir kapağını kendisi üretiyor. perkinse motor parçası üretip ihraç ediyor ve toplanmış motor alıyor orası doğru ama blok ve silindir kapağı kendisinden. dişlileri yerli üreticilerden temin ediyor. hatta ön dingil bile imal ediyorlarmış ama kendi traktörlerinde henüz kullanmamışlar. bunları bizzat erkuntta arge de çalışan ersan arkadaşımız yazmış diğer konulardan alıntı yapamıyorum yapa bilseydim daha geniş yer vermek isterdim görüşlerine..
Abi hidrolik aksam olduğu gibi ithal değil mi? hatta biz traktörü geç aldık 15-20 gün kadar. Bize almanyadan bosch hidrolik bekliyoruz dediler. Biz ustabaşıda 15000 lira olduğunu söyledi.