KUDRET 100 GAP TARIM FUARI

Ynt: KUDRET 100 GAP TARIM FUARI

tekrardan hayırlı olsun inşallah arasındaki yakıt farkıda fiyatı kadar az olur Allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun..Bizim çevrede alanlar oldu değerlen dirmeye gelince düzgün kullanlar iyi memnun ama memnun olmayanlar traktörü parçalamak için kullananlar.Kımeti bilinirse bir şeyin kolay kolay bir şey olmaz...Erkunt umarum gittikçe kaliteyi teknolojiyi ve güvenilirliği ilerletip Markalarla yarışır

Ali SARAÇ link=topic=52888.msg547603#msg547603 date=1330205925' Alıntı:
yaw arkada$ım ne olabilir ki .. sonuçta sokaktaki işportacıdan almıyolar yani arkasında köklü bi firma var bi sorun cıkarsa hallederler .. olsa olsa 100 beygir verimi vermez 95 beygir verimi verir .. diye dü$ünüyorum .. daha dün ögrenmediler traktör yapmayı .. bence o kadar tereddüt edilicek bi marka değil .. hayırlı ugurlu olsun alan arkada$a .. 90 bin falan diyorlardı 85 binlira civarıda alan olmus duydugum kadarıyla .. 79 binrade nimeti bırakmı$lar en dü$ük duydugum fiyatlar bunlar ..
Doğmadık bebeye don biçme lafını duydunmu hiç sen bu traktörün ne olduğu hakkında fikrin yok çekişi hakkında yakıtı hakkında insan bekler görür alır benim tecrübelerim bu yönde eski td75leri sorunlu olanları hemen aldılar bizim köyde adam geçen sene 35.000e nasıl verdiğini şaşırdı.

ademin, phantomerkunt, alipasalierkan, kartepeli, Emin01, landini 95 alıcam nasıl, ISSIZADAM, dengesiz, mhtr, by-edo, fsmehmetozhan, ahmetornek, gokhandamar54, barış16, mfgunes, ayaz222, tatarcanalp, cubuklu06, ENes18, TT 55, İSHAK ÇAVUŞ AYDIN ve 0 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çok çekiçi bi makina :)

phantomerkunt link=topic=52888.msg547645#msg547645 date=1330207093' Alıntı:
kardeşim senin tecrübene ihtiyacım yok senden nasıl motor alacağım hakkında talimat almaya da ihtiyacım yok bir etik ahlaki görgü kuralı vardır bir mal alındığı zaman hayırlı olsun denilir ve biter en azından ben beğenmediğim makinaları birisi alsa hayırlı olsun der geçerim bu bir görgüdür yanlış anlama şahsi fikrim
Ben sana demedim dostum ayrıca sana hayırlı olsun dedim allah mutlu etsin ok-*-s

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Fotoğraflarınız çok güzel detaylı olmuş. Takviye vitesi biraz daha estetik olsa daha güzel olurmuş.

Hatırlı olsun ALLAH tekerini düz bastırsın kazancı bol yolu açık olsun

Foto lar görünmüyor bi ayar çekerseniz iyi olurdu ben cepten baglaniyorum digerbutun fotolari aciyordu

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. İlk alanlardan birilerinin içinde olsanız da,yeni çıkan bu seriler hakkında büyük problemler çıkabileceğini düşünmüyorum,zira gerekli testler fazlasıyla tamamlanmadan piyasaya sürmezler. Zaten yeni icat olunan birşey de değil, o yönden içiniz rahat olsun. :)

cevo link=topic=52888.msg547788#msg547788 date=1330243153' Alıntı:
Foto lar görünmüyor bi ayar çekerseniz iyi olurdu ben cepten baglaniyorum digerbutun fotolari aciyordu
fotolar bende görünüyor acaba çözünürlüğü yüksek cep telefonu göstermiyormu

hayırlı olsun erkunt başarılı gerçekten çok güzel elektronik shutteyide koysalar tam avrupa tarzı bir motor olacak yinede çok güzel gelişme gösteriyor gurur duydum gerçekten böle değişiklikler yaptı için

phantomerkunt link=topic=52888.msg547799#msg547799 date=1330245738' Alıntı:
fotolar bende görünüyor acaba çözünürlüğü yüksek cep telefonu göstermiyormu
benim tel htc desire hd göstermesi lazım ama acmiyo anlamadım

hayırlı olsun. ne zaman teslim edilecek peki bi gün verdilermi ?

hayırlı olsun pişman olmayacağınıza eminim türk çiftçisine hitabeden harika bir traktör olmuş güle güle kullanın