nasıl yapıyorum sorusuna şöyle cevap vereyim lastik taktım bir hafta sonra lastiğin altından kestim.Koyunların kuyruklarını neden kestin, eksileri artıları nedir. bu işi nasıl yapıyorsun bizde bilgilenelim.
benim koyunlarım merinos hiç şarole veya başka ecnebi koyunu almadım.Sarole mi ilede france mi o meraya uyum nasil 10 kadar var bende ilede france yaylim super kangalin yemedini yiyor ama 500 u gectimi sayi nolur bilmiyorjm buyuk ciftlkkde yokki gitsek baksak
evet karacabey merinosu koyunun ırkı çok çok önemli değil bakım önemli.Karacabey merinosu sanirim
usulünce yayarsan yeşil yonca bile şişirmez aç hiçbirşey yememiş koyun şişer işkembe tamamen boş olduğunda şişer sadece önceki koyunlarla yeşil yonca nadas hepsini yaydım şişme sonucu en son koyun kestiğimde liseye gidiyordum 34 yaşımdayım.Hocam koyun kuru otta sismez. Zaten normaldede siser. Yemesind gerej yok ole cok. Ornegin nadasa burakilmis tarlaya ot bi karis olunca burakin anlarsiniz dedigimi taze ot sirir az cok yedigi onemli degil denerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz tecrube etmis olursunuz (aman diyim burakmayin. Kirarsiniz butun hayvani )