Kubota' yı Birde Böyle Tanıyalım.....

Ynt: Kubota' yı Birde Böyle Tanıyalım.....

Hepinize ben teşekkür ederim. Bu tarz videoları aslında tüm markalar çekmeleri gerek. Hangi coğrafyada hangi ülkede üretim yaptıklarını göstermek amacıyla. Çünkü Massey Fergusonun bazı modellerine hindistan montaj olduğu için kötüleme oluyo. Bu sadece bir örnek.

doğanbey süper playşamım olmuş türk çifçileri ve traktör bayi ve servisleri kubotanın güçünü görsün

Yahya abi umarım soru işaretleri silinir. Ama bunu Türkiyede satış yapan tüm firmaların yapması lazım

İyi yapmışsın kardeşim bizim siteye koymuştuk girenler görsün diye.Sen buraya taşımışsın çok daha iyi olmuş iyi paylaşım teşekkür.

doganbey1 link=topic=49589.msg490176#msg490176 date=1323901362' Alıntı:
Hepinize ben teşekkür ederim. Bu tarz videoları aslında tüm markalar çekmeleri gerek. Hangi coğrafyada hangi ülkede üretim yaptıklarını göstermek amacıyla. Çünkü Massey Fergusonun bazı modellerine hindistan montaj olduğu için kötüleme oluyo. Bu sadece bir örnek.

hangi firma bu kadar dalda üretim yapıyorki çekim işi ile uğraşsın ;
erkuntun bi tanıtım videosu var oda 30 saniye sürüyor.
çok güzel paylaşım eline sağlık

Muzaffer abi bir malı pazarlamak için ilk evveli reklam ağın çok iyi olacak. Bu pazarın da devam edebilmesini istiyorsan kaliten mükemmel olacak. Kubotada bunu yurt dışında başarmayı sağlamış. Türkiyedede yavaş yavaş sağlıyor. Ha reklam ağı çok zayıf orasıda ayrı. Ama onuda alanlar yapmaya çalışıyo

doganbey1 link=topic=49589.msg532955#msg532955 date=1328822551' Alıntı:
Muzaffer abi bir malı pazarlamak için ilk evveli reklam ağın çok iyi olacak. Bu pazarın da devam edebilmesini istiyorsan kaliten mükemmel olacak. Kubotada bunu yurt dışında başarmayı sağlamış. Türkiyedede yavaş yavaş sağlıyor. Ha reklam ağı çok zayıf orasıda ayrı. Ama onuda alanlar yapmaya çalışıyo

aynen öyle

kubota artık tv reklamı yapmaya başlamış bereket tv de çıkıyor uyy-*s