Ynt: KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!
Konu dışındaki yorumlar hariç yorum yapan herkese tekrar teşekkürler...
Konu dışındaki yorumlar hariç yorum yapan herkese tekrar teşekkürler...
evet haklsıın telefon ettiğinle doğrudan japonla konuşma imkanın bile var bunlar biyasaya 50-100 tane makina satma derdinde değillerceya023 link=topic=37307.msg317244#msg317244 date=1292948836' Alıntı:herzaman ki gibi döktürmüşssün OkayKANGAL
kubotaya gelince 16bg lık traktörü bile çifçeker artık adamların neleri aştığını düşünün
burda ben ilk kubota paylaşımları yaparken deneme sonrası yorumlarımı yaparken herkes abarttıgımı düşünüyordu belki kendi traktörüm olmamasına ragmen reklam yapmakla suçlanıyordum oysaki gördüklerimi ve duyduklarımı aktarmıştım.. ve görüyorum ki her geçen gün gören ve bilen sayısı artıyor.. aynı fikirleri paylaştıgımız kişi sayısı artıyor..
köylü abimiz turkiyede dagıtımı direk fabrika yapıyor arada disbiritör yok.. yani tek dezavantajları turkiyeyi tanımıyorlar yoksa turkiyede üretim yapan bi markadan pek farkları yok istanbulda japonlar direk işin üzerinde herseyle ilgileniyorlar.. ölesine sıradan bi firmanın turkiyeye bi kaçtane getirip satmaya calıştıgı markalar gibi degil yani.. bunlar kalıcı olmaya hatta pazar lideri olmaya gelmişler..