KUBOTA M7040 KASTAMONU TOSYA

Ynt: KUBOTA M7040 KASTAMONU TOSYA

bu yavuz bana zornan kubota aldiracak. yaw yeter, anladik, gözel motur, eyce motur. ama bu kadar övmeyin..alabilen var alamayan var...bi yerlerimiz sisecek bu motur yüzünden...)))

satocan58 link=topic=43919.msg412973#msg412973 date=1307371260' Alıntı:
bu yavuz bana zornan kubota aldiracak. yaw yeter, anladik, gözel motur, eyce motur. ama bu kadar övmeyin..alabilen var alamayan var...bi yerlerimiz sisecek bu motur yüzünden...)))

yok arkadaşım övme degil objectif olarak gösterme niyetindeyim.. tek bi markaya baglı kalmamak gerektigini vurgularım herdefasında sadece marka ismi için tonla parayı götürüp özelliksiz teknolojiye uzak ve gelişmeyen traktörlere baglamayalım.. Rakipleri arttıkca kalite de artacaktır.. Erkunt la bi hareketlenme oldu türkiye pazarında donanımlı yerli traktörler görmeye başladık.. kubota nın girmesi ilede teknolojik ve özellikli traktörleri bazı rakip firmalar sunmak zorunda olacak.. Hep yerli markalardan yanayımdır ama bazı markalar verdiginiz paraya karşılık gelmeyebiliyor adamlar ne üretse alıyoruz zaten.. böle olunca kubota almaya karar verdim.. İnşallah sende bir gün kubota veya fendt yada başka donanımlı verdigin paraya degecek bi yerli sıfır traktör alırsın gönlüne göre versin allah bol bereketli seneler olsun sana..

demirciler_14 link=topic=43919.msg413043#msg413043 date=1307382681' Alıntı:
Eyvallah dostum sağol.
düzcede Mehmet adlı bi amcayla konuştum me9000 sahibi ....dediki gözüm ben geçen sene hactan eldim ....sonra evi yaptırıyodum loderci dediki kubota diye bi küçük kepçe var çok güzel ondan alcam motor felan getirmişler çok güzel bi traktör ...mf 285 ve 265 liğide vardı sanırım gittim aldım geldim diyo oğullarıma diyorum diyo paramız helalmiş çok güzel mal aldık ben ölürüm ama bu kalır diyo.....var sen hesabını kendin yap dünde Mustafa Bartu ' abinin yaklaşımıda hoşma gitti sıfır 640 lığın teknolojiği sayarım diyor dayanıklılığı belli sonuçta.......düzceye gidip denemeyi bile düşünüyorum .....

mustafagursacli link=topic=43919.msg413055#msg413055 date=1307383780' Alıntı:
düzcede Mehmet adlı bi amcayla konuştum me9000 sahibi ....dediki gözüm ben geçen sene hactan eldim ....sonra evi yaptırıyodum loderci dediki kubota diye bi küçük kepçe var çok güzel ondan alcam motor felan getirmişler çok güzel bi traktör ...mf 285 ve 265 liğide vardı sanırım gittim aldım geldim diyo oğullarıma diyorum diyo paramız helalmiş çok güzel mal aldık ben ölürüm ama bu kalır diyo.....var sen hesabını kendin yap dünde Mustafa Bartu ' abinin yaklaşımıda hoşma gitti sıfır 640 lığın teknolojiği sayarım diyor dayanıklılığı belli sonuçta.......düzceye gidip denemeyi bile düşünüyorum .....
E ne de olsa aklın yolu bir. :)