Ynt: Kubota M 130
Beyler lütfen sakin olunuz. Hiç birinize o laflar yakışmıyor. Birbirinize o lafları demeye utanmıyor musunuz? Lütfen böyle şeyleri ben kendi bölümümde kaç kere oldu söylüyorum. ' ' İSTEMİYORUM ' '
* Mustafa Gürsaçlı, phantomerkuntun dediğini zannımca yanlış anladı. Ortada bir karalama yoktur. Ki buna da ben bu bölümde izin vermem.
* Phantomerkunt sende hemen galeyana geliyorsun. O kelimeyi sana yakıştıramadım doğrusu.
*** Gelelim video meselesine. Her ne kadar konu Erkunt ile alakalı olmasada ben de o videolardan bir kaçını gördüm. Cidden üzüldüm. Ki zaten ben bunu heryerde belirtiyorum. Üretimde süreklilik oluyorsa buna paralel olarak ÜRETİMDE KALİTE de artmalı.
*** Öğrendiğim kadarı ile o motorda oluşan arıza beyin ile alakalı ve çözülmüş. Yani abartılacak bir mesele değil. Tabiki kimse olsun istemez.
*** Ramazan Abi, genel müdür yardımcısı ile kısa bir görüşme fırsatım oldu. Fakat toplantısı olduğu için daha sonra görüşeceğiz. Senin dediğin diğer motor ile Kubotanın liste fiyatı arasında 10.000 TL fark var. İşin üzerinde olacağım.