Ynt: kubota düşüncem.
Arkadaş çok doğru tespitlerde bulunmuş, ben çeker almayı düşündüğümde ilgilendiğim markalardan biri zetor biri de kubota idi, ama az bulunan ya da zor bulunan her mala hint kumaşı yaklaşımında bulunmanın aslında kendimizi kandırmak olduğunu farkedip başka markalara yöneldim, ve o günden bu yana yaklaşık belki 3 yıl geçti ama ülkemizde bu markaların pazar payı birinin neredeyse hiç yok diğeri ise güvenilir yaygınlığa hala ulaşamadı, bu durumda o markalardan birini almak bana göre başlı başına bir risk.sinoplu link=topic=77573.msg917596#msg917596 date=1410238181' Alıntı:kubo kağıt üzerinde iyi gibi gözüküyor..ama pratikte bilgimiz çok az..moderatörden fazla bilgi akışıda yok ...
16 valf motor çok artık new holland 6000 serisi de 16 valf, bu valf olayının çokluğu avantajsa ,24 valf traktörde var..neye göre 16 valf avantaj ben çözemedim...az yakıt valfle sınırlı değildir bence..kubo hakkında bazen aylarca paylaşım olmuyor..diyorum bazen bırakıp gittimi türkiyeyi..kubo..
zetorun kendisi yok sitesi açılmadı galiba tarmassan danda bi açıklama yok ama moderatörü iyi çalışıyorr..olmayan traktörü sattırcak nerdeyse...
kısaca kubotadan ,kullanıcılardan pratik anlamda çok paylaşım bekliyoruz vesselam..