mustafagursacli link=topic=42666.msg389875#msg389875 date=1303892187' Alıntı:
merhabalar ferhat bey.........
ben Çorum luyum ve Çorumda Kubota bayisi ve servisi yok bu traktörün ilerde mutlaka bir yerinde bir sorun çıkacaktır veparça lazım olacaktır ama bu sorun masseyinde nh ninde john dereinde italleriyle aynı durumdadır .......şimdi size şöyle söyleyim akla hesaba gelmeyen tırnak kadar bir vida kırıldı onu çözebilirmisin asla o hesaptan yaklaşıldığı zaman ve o pencereden baktığım zaman sadece new holland alırım ankara malı parça sıkıntısı hiç yaşamam ...ancak size şöyle söyleyim siz 640 fiatın sıfırı çıksa yada 175 mf nin sıfırı çıksa almazmısınız alırsınız neden sağlam kubotada öyle onlar kadar sağlam nereden biliyosun aldın mı kullandınmı sorusu bana çok soruldu Endonezyadan güney afrikaya kadar Japonyaya kadar sordum araştırdım o bilgilere ve izlenimlerime göre konuşuyorum ...... ayrıca 3 sendir satılan bin küsür traktörün hiç birinde şanzuman ve motor arzası olmamış ve adamların tek sıkıntısı Erkuntta mühendis Ersan beyde kendi traktörleri için dile getirmişti ....gücüncen yüksek alet ve makina kullanılması ama ona nazaran arza yok senelerin mf cisiydik 1999 a kadar hep cins motorlarımız oldu 08 135 lik powerli 165 lik oluklu 87 240 lık sonra 60-56 aldık 240 lıkla 60-56 arasında yakıt farkı var ama 265 lik alsaydık daha çok olacaktı şimdi 60-56 ya 30 bin veren adam boşa vermiyor bende bu makinamı verince bu makinayı aramamam lazım aklıma tek gelen firma var oda kubota enine boyuna 50 kere düşündük tartıştık aklın yolu onda birleşiyor 200 milyar çok büyük para belki senelerce çalışsak o parayı biriktirmeye ömrüüz yetmez ufak çfitçiyiz biz ancak bir ilin bayisi için yedek parça olarak çok yeterli bir mevla değildir...diye düşünüyorum saygılar şimdi sizn hint malı mf de parça sıkıntısı yokmu?