Ynt: Kral zorda olsa yere betonla gömülmüş demiri çıkarmayı başardı
Bu videodan 1 gün önce çok şiddetli yağmur yağmıştı oraya kum yığılmış resmen ileri asılırken eşeledi geri gelirkende farkındaysan el gazı çekik hızlı kaldırıyorm debriyajı hangi tek çeker bu durumda orda pati çekmez ki ?fahriadak link=topic=70024.msg799907#msg799907 date=1385360659' Alıntı:Birde patiye kaçmadan geri gidebilse 265 ler daha güzel lacak
td 85 vurdurmadan tam 3 yerden asıldı başka yerdeki böyle demire anca çıktı ama o vurdurmadı motoru. Ama ben tek yerden vurdurrak çıkarttım yani sadece bu ben demiyorum ki bnm motorum td85 ten güçlü falan. İş şoförde bitiyo.. Bu sene kurakta sürüm yaptık 2 hafta öncede sürdüğümüz yerlere 7 li patlatma çektik yarım batırıyoruz düzde rahat 1 le gidiyo. Hidrolikle oynıcaksın tabi 4x4 mü sandın sen onu.? Senin o hiç gördüğün 265 3 lü 12 numara pulluk çekiyo bunu neden mi söyledim, 65 46 DT de 3 lü 12 numara pulluk çekiyor. İş şoförde biter her zamn bunu söylerim ben. Sen sol teker pati çektiğinde sol frene basıp diğer tekerede yüklenmesini sağlamazsan veya pedala basmazsan o motor ne yapsın. 10 senedir kullanıyoruz bu traktörü çok şükür daha 1 kere işimizi yarım bıraktırmadı her takım malzeme çektik çok ta memnunuz.fahriadak link=topic=70024.msg799908#msg799908 date=1385360954' Alıntı:Tabi canım 4 çeker 85 lik motor zorlanır birde ne holland, sizin 96 model 65 leriniz zorlanmaz bu massey kafası başka bir traktöre binmediği için masseyi bi halt zannediyor. Bende kullandım hem 265 s hem 285 s.. Hele o 265 s varya bi halt etmez benim gözümde.. 5 li patlatma ile pancar sökmeye çalışıyorum sol teker başlıyor pati çekmeye ve hidroliği kaldırmazsan akşama kadar orada pati çekecek.. Beni köylüye karşı rezil etmişti.
Yapçak bir şey yok orası 1 karışı geçik kum ister istemez çöküyor Aksine bizim burdada çok tutulan traktördür MF. Bizim köyün çoğunda mf var Kurakta çok dik tarla sürüm yapıcaksan basarsın lastiklere suyu arkana bile bakmazsınuzay kasa link=topic=70024.msg799934#msg799934 date=1385371983' Alıntı:MF kendi izine çökmeyi başaran tek traktör Fakat (bizim arazi yapısından kaynaklanan nedenlerle) bizim buralarda çok tutulmasada iyi traktördür.