Kolay gelsin alt zemin beton mu?
Rulo balyalar saman yani aniz balyasi dediğiniz gibi küçük balya maliyetli olmaya başlamıştı maliyetinden ziyade işçi bulma sıkıntısı olmaya başladı makina aldık kendi işimizi kendimiz görüyoruz. Küçük işletmeler için sadece sorun olan kismi yer sıkıntısı küçük balya gibi kiremit altından çatı arasından girmiyor [emoji3] ya içeri ya dışarıkolay gelsin. rulo balyalar gördüm işletmede. bunlar saman mı yoksa ot balyasımı kare balyaya göre avantajları neler ? küçük işletmeler için kullanımı kolay mı ? ilerde böyle bir makina alabilirim. kare balyada işçilik çok maliyetli olmaya basladı.
Rulo balyalar saman yani aniz balyasi dediğiniz gibi küçük balya maliyetli olmaya başlamıştı maliyetinden ziyade işçi bulma sıkıntısı olmaya başladı makina aldık kendi işimizi kendimiz görüyoruz. Küçük işletmeler için sadece sorun olan kismi yer sıkıntısı küçük balya gibi kiremit altından çatı arasından girmiyor [emoji3] ya içeri ya dışarı
en iyisini yapmışsınız. bende düşünüyorum hem ot yonca hemde saman için.kaç kg geliyo bir tanesi taşıma işi rahatmı? mesela kamyona sarsak tonaj ne gelir?
Hacı nail alışkın bu işlere biz oturalım o temizlesin cigara versek yetr kral zaten emrinde [emoji3]Başkanım kolay gelsin..
hacı naille bana bi çay demleseydin gelir yardım ederdik..
Hacı nail alışkın bu işlere biz oturalım o temizlesin cigara versek yetr kral zaten emrinde [emoji3]