kral çamura battı

Ynt: kral çamura battı

mrramın dediği doğru mf lerin arkası ağır değil ağır abiye geçmiş olsun diyorum ağır abi difransiyeli boşver hiç yokmudu orada gübre çuvalı falan dolusundan kuy çamırlıklara ordanbelki bir ağırlık yapardı birde çeltikle ve 98 e kadar pancarl uğraştığımızdan biliom arka lastiklere sıyırgı takıldımı o mf le o pancara girip çıkarım ağır abi kusura bakma ama sen de ole yapsan iki siyırgaç

doganbey1 link=topic=5836.msg61318#msg61318 date=1217581058' Alıntı:
mrramın dediği doğru mf lerin arkası ağır değil ağır abiye geçmiş olsun diyorum ağır abi difransiyeli boşver hiç yokmudu orada gübre çuvalı falan dolusundan kuy çamırlıklara ordanbelki bir ağırlık yapardı birde çeltikle ve 98 e kadar pancarl uğraştığımızdan biliom arka lastiklere sıyırgı takıldımı o mf le o pancara girip çıkarım ağır abi kusura bakma ama sen de ole yapsan iki siyırgaç
sıyırgaç nedır duymadım

ağır abi biz çeltikçiler tam arka karpuzların yani tam arka tekerlerin oradaki çamurluk ların bağlantı yerine uzun çubuk kaynatırı yada vidala bağlarız sen bnm msn ekle sana resim falanda yollarım bulursam dago__34@hotmail.com

Mf ordan çıkmaz,tek fren motoru iyice kanalın içine atar birşeye benzemez.Zaten patinajı seven traktör,difransiyel kilidi de fayda sağlamıyor.Birçok kez denendi tarafımdan,ama bir kere çöktü mü gidiyor.
Ağır abiye geçmiş olsun diyorum,şansını fazla zorlamış kanımca :D

ya arkadaşım bende tek çeker traktor kullandım ama ne yaptıysam çıkmadı dıyorsun bence fazla bişey yapmamışsınız antal kalıyorsun o ön takımı orda bırakırım gene o traktoru ordan çıkartırım :D

geçmiş olsun kardess bende böyle bi yerden geçeyim mi geçmeyim mi diye düşündüm sonra dedim nolcak kısacık yer burada gömülmez bi geçtim şaseye kadar oturdu makine çıkarana kadar ne çektik

Bir massey kullanıcısı olarak masseylerle ilgili bizim bölgede bir söylenti vardır. sizlerle paylaşmak isterim. Derler ki tarla sınırının üstüne biraz kuvvetli işerseniz, massey sınırın ötesine geçemez diye. Ya da bir diğer söylenti şekli de şu: Tekerleğin altına bir pancar yaprağı geldi mi yandınız şeklinde. Tabii biraz abartı olmakla birlikte yurdum insanının hoş ve esprili bir yaklaşımı diye düşünüyorum.

mf un 265 ve 285 modellerinin çiftçi abilerimden duyduğum şikayeti arkalarının hafif olmasıdır...çamurda yüklü römorkla fln pehlivan çekisisiz hayatta geçemem diodu bi abi....ne kdr dorudur bilmem...mf kullanmadım. :D

kral39 link=topic=5836.msg93193#msg93193 date=1225919264' Alıntı:
mf un 265 ve 285 modellerinin çiftçi abilerimden duyduğum şikayeti arkalarının hafif olmasıdır...çamurda yüklü römorkla fln pehlivan çekisisiz hayatta geçemem diodu bi abi....ne kdr dorudur bilmem...mf kullanmadım. :D
jcb konusundakı yuklu romorka talıbım gor hafıfmı ağırmı :)

diomedes link=topic=5836.msg93192#msg93192 date=1225919091' Alıntı:
Bir massey kullanıcısı olarak masseylerle ilgili bizim bölgede bir söylenti vardır. sizlerle paylaşmak isterim. Derler ki tarla sınırının üstüne biraz kuvvetli işerseniz, massey sınırın ötesine geçemez diye. Ya da bir diğer söylenti şekli de şu: Tekerleğin altına bir pancar yaprağı geldi mi yandınız şeklinde. Tabii biraz abartı olmakla birlikte yurdum insanının hoş ve esprili bir yaklaşımı diye düşünüyorum.
çok hoş bir yaklaşım..gerçekten de öyle her şey abartılır...

bende 266g ile arkada tapan warken cok az bi su wardı hafifte rampaydı....dedim cıkar dedm hzlı gittm motorn da lastiği kabaktı.....sora motor camuru geçti tapanda acıktı arkada sora motor rampada tutunamadı çöktü sora bi tanıdığn 3085 i geldide cekti