KRAL a İNCE TEKER TAKTIRDIK... :)

Ynt: KRAL a İNCE TEKER TAKTIRDIK... :)

hayırlı olsun ali abi.yalnız dikkatli sür ince tekerle biraz çabuk batıyo benim başıma gelmişti :D

bence böyle orjinal olmuş ali.kalında sanki arkası biraz aşağıda gibi görünüyor.bizim burda kalın jant hiç yoktur.başka köye sizmi götürdünüz traktörü .araç tamircininmi

hayırlısı olsun ally güle güle kullanın balon teker daha asaletli duruyordu ama olsun kral bunlada gider :D

ince teker pancarda iyi olur.takas iyi olmamış.keşke eski tekerinde depoda dursaydı sezon bitince geri takardın.

Herkese teşekkürler :) yorumlar için malesef böle takas denk geldi böyle yaptık hayırlısı artık :) :)

yav hiç bişeye değilde arka lastiklerdeki kırmızı ağırlık demirlerine üzüldüm onlarıda bıraktınız heralde öbür adama :D öyle daha bi heybetli görünüyodu kral :D

biz 10 sene 285s kullandık 96 modeldi ince lastik. hiç kalın lastik taktırmak aklımızdan geçmedi yazın mısır yerlerini sürerken su bastıryordum iş sürüm bitince boşaltırıyordum biz yaz kış sebze ekeriz bizim burda bir tek yaz aylarında mısır yerlerinin sürümümde zorlanırız kışın tarlalar gönenli olduğu için sıkıntı olmaz. ince lastik kalına göre daha kullanışlı oluyordu araçapalarda falan. birde benim burda karşılaştığım kalın lastikli olanlar poryaların oralara parça atıyorlar burda benim anladığım herhalde lastikler ağır gelipte çevirirken zorlayıp catlatıyor.