Arkadaslar bir ciflikte 2 yildir biriken 30 - 35 kamyon koyun gubresini tarlama dagitmak uzere alicagim.Dekara (1000 ) bir kamyon olmak uzere dagitmak istiyorum.
Artilarinin oldugu kadarda zararlarinin oldugunu duydum.
- Ornegin yabanci otlarin cogalacagi,
-Zararli boceklerein ( dana burnu, haziran bocegi) tarlaya tasinacagi,
-Hastalik ve koruma amacli koyunlara verilen ilaclarin tarlaya bulasip, topragi etkilemesi
-Tarlada cogalicak ot ve zararli boceklerin mucadelesinde kullanilan ilaclarin, tarlaya zarar verecegi gibi risklerin olacagi soyleniyor.
Bu olumsuzluklar altinda sizce bu gubreyi tarlama dagitmalimiyim. Ayrice eski ve yeni gubre ( yanmamis gubre karisacaktir) Tecrubesi ve deneyimi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.Ilginiz icin simdiden tesekkurler.
Artilarinin oldugu kadarda zararlarinin oldugunu duydum.
- Ornegin yabanci otlarin cogalacagi,
-Zararli boceklerein ( dana burnu, haziran bocegi) tarlaya tasinacagi,
-Hastalik ve koruma amacli koyunlara verilen ilaclarin tarlaya bulasip, topragi etkilemesi
-Tarlada cogalicak ot ve zararli boceklerin mucadelesinde kullanilan ilaclarin, tarlaya zarar verecegi gibi risklerin olacagi soyleniyor.
Bu olumsuzluklar altinda sizce bu gubreyi tarlama dagitmalimiyim. Ayrice eski ve yeni gubre ( yanmamis gubre karisacaktir) Tecrubesi ve deneyimi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.Ilginiz icin simdiden tesekkurler.