Köyümüze yeni gelen TD80S Ve Sılaj Macerası :)

Ynt: Köyümüze yeni gelen TD80S Ve Sılaj Macerası :)

ilk baş çok hoşuma gidiyodu zırt pırt arıza veriyo arka kollar durmadan bozuluyo ön lastikler haşat durumda çiftde 3 lt garanti veririm 16-17 gazdan aşağı verdimmi motor yalvarıyo seninki kaç saatde benimkine 1 yıllık bakımını yaptılar

alim1903 link=topic=34820.msg296486#msg296486 date=1285014949' Alıntı:
ilk baş çok hoşuma gidiyodu zırt pırt arıza veriyo arka kollar durmadan bozuluyo ön lastikler haşat durumda çiftde 3 lt garanti veririm 16-17 gazdan aşağı verdimmi motor yalvarıyo seninki kaç saatde benimkine 1 yıllık bakımını yaptılar
bnmki 300 saatde.bakımları fln oldu 250de.artık 250 250 devam.saten nh gaz vermezsen çekmez ama 15 gazı geçtinmi şahlanmaya başlar.bende ilk zamanlar memnun deildim.gaza bastımmı fırlamıyordu. :D ilk aldığımız zaman pedere nerden aldıysan götür yerine koy bile dedim.ama şimdi baya açıldı rampada gazı kesip tam gaz yapınca baya hoplamaya başladı.biraz titreme problemi var.:D bnm teypin kumandası ve cep telefonu göstergelirin orda duruyor.rampada fln boğullur gibi olduğunda titremeye başlayınca yerlerde kumandayla telefon arıyorum :D

firari bugün 715 saatde 10 gün sonra 900-1000 saat olma olasılığı %90. hafif işlerde az ağır işi gördümü sömürüyo mazotu konfor desen ona dicek lafım yok 10 numara o kadar para verdik koyduğu lastik deli etti beni önde ağırlık az yetmiyo sonradan 2 tane taktırdık oda yetmedi 2 tane daha alalım dedik tanesi 115 lira.bide dediğin gibi 18-19 gazdan aşağı verdimmi yolda giderken titreme yapıyo

alim1903 link=topic=34820.msg296499#msg296499 date=1285015658' Alıntı:
firari bugün 715 saatde 10 gün sonra 900-1000 saat olma olasılığı %90. hafif işlerde az ağır işi gördümü sömürüyo mazotu konfor desen ona dicek lafım yok 10 numara o kadar para verdik koyduğu lastik deli etti beni önde ağırlık az yetmiyo sonradan 2 tane taktırdık oda yetmedi 2 tane daha alalım dedik tanesi 115 lira.bide dediğin gibi 18-19 gazdan aşağı verdimmi yolda giderken titreme yapıyo
bende şu anızlara ve tohumları ekmeye başlayıyım 750 yi geçer gibime geliyor.

Galiba herkesde ilk baslarda biraz pismanlik oldu sanirim. Aynisi bizdede oldu. Keske almasaydik dedim. Eger dediginiz gibiyse mayisda tam randumanla basliycaz. Simdi 300 saatte. 250 dönüm kaz ayagi ve ekim yapacak. Mayisa 500 saati doldurur sanirim. Bayiinin dedigi gibiyse gercek gücünü görecegiz...

kardeş gücünü görürsünde bayinin bi allah dediğine inan.gidip yakıtını çekişini garantinin parça ödeme gibi şeyleri sorma.ben pişmanlık duymuyorum ama hataları çok sürekli üretilen bi traktör aynı seri kaç senedir piyasada bu şikayetleri göz önünde bulundurarak önlem almaları lazım ömrümde görmediğim parayla aldık alırken dayı dediler öve öve bitiremediler sattıkdan sonra ayı dediler köprüyü geçtik nasıl olsa.

alim1903 link=topic=34820.msg296504#msg296504 date=1285017021' Alıntı:
kardeş gücünü görürsünde bayinin bi allah dediğine inan.gidip yakıtını çekişini garantinin parça ödeme gibi şeyleri sorma.ben pişmanlık duymuyorum ama hataları çok sürekli üretilen bi traktör aynı seri kaç senedir piyasada bu şikayetleri göz önünde bulundurarak önlem almaları lazım ömrümde görmediğim parayla aldık alırken dayı dediler öve öve bitiremediler sattıkdan sonra ayı dediler köprüyü geçtik nasıl olsa.

Gardas bizim milleti biliyon. Ückagitcilik kanimizda var. Keske ciksada söyle hem az yakan hem cok is gören ondan alsak. Haa bunuda biz öyle aldik ama iste bi yerlerde biseyler cikiyor. Yoksa kimse parasinin delisi degil. Ama bizim icin tek care buydu. Pesin satmaya calistigimizda 22000 verdiler TD75 i bayii 35000 e saydi. Biz bunu aldigimizdan cok onu verdigimize sevindik sahsen.

satocan58 link=topic=34820.msg296503#msg296503 date=1285016649' Alıntı:
Galiba herkesde ilk baslarda biraz pismanlik oldu sanirim. Aynisi bizdede oldu. Keske almasaydik dedim. Eger dediginiz gibiyse mayisda tam randumanla basliycaz. Simdi 300 saatte. 250 dönüm kaz ayagi ve ekim yapacak. Mayisa 500 saati doldurur sanirim. Bayiinin dedigi gibiyse gercek gücünü görecegiz...
150 dönüm anız var toplam.120 dönüm de ekicez inşlh toplam.
satocan58 link=topic=34820.msg296506#msg296506 date=1285018749' Alıntı:
Gardas bizim milleti biliyon. Ückagitcilik kanimizda var. Keske ciksada söyle hem az yakan hem cok is gören ondan alsak. Haa bunuda biz öyle aldik ama iste bi yerlerde biseyler cikiyor. Yoksa kimse parasinin delisi degil. Ama bizim icin tek care buydu. Pesin satmaya calistigimizda 22000 verdiler TD75 i bayii 35000 e saydi. Biz bunu aldigimizdan cok onu verdigimize sevindik sahsen.
öyle bir traktör imkansız bence.hem çok çekicek hem az yakıcak.imkansız bişey çekiyorsa yakar çekmiyorsa az yakar.bu böyledir.kimse aksini sölemesin derim.

öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin arkadaşım. güzel resimler ve video içinde teşekkürler. ama biraz pahalı almışlar sanki bizim burda TD80D orjinal kabinli (zaten kabinsizi yok) 60000 ' e alanlar var.

alim1903 link=topic=34820.msg297526#msg297526 date=1285435076' Alıntı:
bize büyük traktör lazım bi ortakla 2bin dönüm yer kiralıyacaz bi jh 5725 var bi td65var bide mf265 var mfyi verip newholland alıcaz inş.

temzinden 398 iş görür. . . bizim buralarda adamlar 480 lerle 135 lerle ekıyorlar ama bi sey diyemem bence işini görür 75-56
ama 265 de atılacak traktörmü bilemem tabıkı . . iyi arastırmak gerek. . . .

ben mf ile ekiyorumda artık td65 le ekeriz alırsak büyük traktör aslında benim gözüm jh lerde ama nasip işi mf398 de güzel traktör ama kaba traktör birazda rahatlık olsun başıma yıkıyolar al ek diye sonra canım çıkıyo.nh5050 jh5725 mf3625 bunlar tam benlik trakötrlerde fiyatları biraz tuzlu gibi

merhaba samimi muhabetlerinizi okudum alk-*s gercekten güzel...
bende bu formu tarktör ne alamalıyım hesabından buldum...sürekli araştırıyorum...ve konuyu iyi bildiginizi düşünerek sizler soruyorum..

kubato 9500 nasıl ir traktördür..