Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi

Şuan için bu kadar yazıyor
Screenshot_2020-10-09-21-10-29-624_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2020-10-09-21-10-50-587_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2020-10-09-21-11-01-923_com.android.chrome.jpg

Şehirde düzenli işi olupta , kurlu düzeni olan biri için hiçte mantıklı bi iş değil köye dönmek .
Heleki evli vede çocuk sahibi olan biri için. Ülkemizin hangi köyünde çocukların eğitimi için okul açık. Onuda geçtim bu tür işlerde belli bir sermaye ister . Tarla , traktör , ekipman vede az çok elde nakitte ister .
Köyde bu tür işleri yapan kişilerden kaçı düzenli bağkurunu yatırabiliyor bunları göz ardı etmemek lazım arkadaşlar .
Yazdıklarım sakın ola yanlış anlaşılmasın . Ülkemizdeki tarım politikası belli ben o yüzden fikrimi yazdım .

Çoğu kişi genç çiftçi projesinden aldıkları malları sattı benim çevremde
Ek olarak insanları bilinçlendirme adına adımlar atmalılar imam yerine ziraat mühendisleri arasınlar imam hatiplileri istihdam edeceklerine köy korporatifleri kursunlar yıllık tarla analizi yapsınlar ücretsiz vs milleti geçiştirecek işler yapmasınlar para gelip geçer önce bilgi sonra sermaye versinler
Benim yaşıtlarımın çoğu uzman oldu nenden evlenemem diye neden sigorta yok diye neden emeğe karşılık aptal Puma sendromuna düştükleri için ağa kusura bakmasın bu hükümet esnaf kafalıları çoğaltıyor
Atatürk ün okunmasını istediği Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını kaç kişi okudu kaç kişi fikirlerini benimsedi
Kendini geliştirmeyen her birey her bir toplum cefayı çekmeye mahkumdur planlı Ekim yok bölgesel proje yok serbest Ekim olunca her yıl bir başka mahsul yok fiyatına satılıyor kimi mahsulde fahiş fiyata demem oki önce bilgi sonra istihdam yapılsın memur devleti olmak zorunda değil