sendeki tarlanın geldisi tapulaştırma yani resmi bir işlem . şahsi görüşüm arazi ve hazine ile uğraşan bir avukat bulman. ben daha tapulaştırma da itiraz ederdim ya buda ondan farkı yok.
Ustam ben köye yeni dönüş yaptım babam yaşlı ilgilenemiyor.sendeki tarlanın geldisi tapulaştırma yani resmi bir işlem . şahsi görüşüm arazi ve hazine ile uğraşan bir avukat bulman. ben daha tapulaştırma da itiraz ederdim ya buda ondan farkı yok.
sayfaların altındaki numaralara göre söylemiştim. pdf e göre 10 11 12. sayfalar. orada yazanlara göre çıkarım yaparsak orman arazisine giren yerler ormana kalır ama sen de tazminat alırsın. kanun ilk çıktığında elinden alıyorlarmış ama yargıtay ve avrupa insan hakları mahkemesine gidildiğinde tazmanata hükmetmişler. o yüzden 2013 yılında madde değişikliğine gidilmiş. en kötü tazminat alırsın. avukata başvur bir an önce süre geçmesin.Ustam doküman 15 sayfa 84 bulamadım ben
Cimer'e defalarca farklı konularda en ince ayrıntısına kadar şikayetler de bulundum ama sonuç alamadım.Bence cimer e şikayet et kesin dönüş yaparlar ayrıca akp li birilerini koy araya başka türlü düzelmez senin iş
Biz diğer tarlamiz gitmesin Diye askı süresini bilerek ses çıkarmadan bekledik bunlar ormanda kaldığını askı süresi sonrası öğrendikBu tebligatla kısaca OGM, yerini bağışla yoksa masrafı üzerine yıkarız diyerek tehdit ediyor. Yapılacak şey eğer ki maddi durumunuz var ise işini iyi yapan bir avukat bulmak. Kazanma ihtimaliniz yüksek gibi duruyor ama oldu ki kaybettiniz en azından onları ugrastirirsiniz. Devlet memuru zihniyeti dedikleri bu olsa gerek. Milletinde işi gücü yoktu, her gün askı listelerini kontrol edecek hangi yerim acaba elden gitti diye. 1 ay geçti mi hadi geçmiş olsun. Böyle bir düzen olabilir mi?
Ustam belki aptal olduğumu düşüneceksiniz ama siyasi kanallarla Bu mevzu çözülecekse bence tarla gitsin.Geçmiş olsun olan zaten gariban köylüye oluyor. Mesajımı siyasi algılamayın ama bu işin tek çözümü iktidar partisinden torpil bulabilmeniz. İl başkanı, milletvekili artık kimi araya sokabilirseniz.
Usta senin benim gibiler bu ulkede parmakla gösterilir hale geldi. Daha bugün hastanedeydim ne oldu dersin? Doktorun yanındaki sekreter telefonla komşusuna kadar o kadar hasta insan varken torpille komşusuna varana kadar sırasız içeri sokup muayene ettirdi. Bunu yapan hastanede çalışan bir sekreter. Yine adım gibi eminim torpille bu işe girmiştir. Havalarını görseniz sanki 6 yıl tıp okumuş... Diyeceğim şudur ki bu ülke iflah olmaz bir halde.Ustam belki aptal olduğumu düşüneceksiniz ama siyasi kanallarla Bu mevzu çözülecekse bence tarla gitsin.
Tam 20 yıldır el kapısında çalışırım hiç bir işe bile selam sabahla girmedim.
Bana çok ters o isler.
Valla her yerdeler Bu tipler o yüzden gerekirse gücümün yetecegi Bir avukatla peşine düşerim.Usta senin benim gibiler bu ulkede parmakla gösterilir hale geldi. Daha bugün hastanedeydim ne oldu dersin? Doktorun yanındaki sekreter telefonla komşusuna kadar o kadar hasta insan varken torpille komşusuna varana kadar sırasız içeri sokup muayene ettirdi. Bunu yapan hastanede çalışan bir sekreter. Yine adım gibi eminim torpille bu işe girmiştir. Havalarını görseniz sanki 6 yıl tıp okumuş... Diyeceğim şudur ki bu ülke iflah olmaz bir halde.
Bizim eski traktörün plakasına farklı bir ilçede park cezası geldi.2 yıl önce tapuya hazine arazileri için dilekçe verdik. Oradaki memur uyuzluğundan dilekçeyi kaybetmiş. Başvuru kaydı var ama dilekçe ortada yok. Şu an tekrar dilekçe verdik 2 katı fiyata alıyoruz bu yüzden.
Yine aynı şekilde bi komşumuz traktörü muayene ettirmeye geldi. Sigorta yaptırmaya gitmiş. Adamlarda bu traktörün maliyeye kaydı yok demişler. Sonra adam emniyete gidiyor böyle bir kayıt yok diyolar. Allah tan sıfır almış. Makbuz fiş vs hepsinin fotokopisi varmış elinde. Atmış fotokopileri vs. Masaya :nasıl yok ulan siz aldınız al bunları demiş yazmış dilekçeyi. Bakmışlar tüm arşivlere geri zekalılar sisteme şasi noyu yanlış girmişler.
Daha neler neler tarım ilçedeki teknisyen yoncanın desteğinin kaç yıl olduğunu bilmiyor 1.yıldan sonra yok diyor. Bigün katil edecek beni...!