Geçen sene bu fiyatlar değildiEkli dosyayı görüntüle 63268Aslında en sağlamları bu ustam ama bu fiyatlara alınmaz 8-10 liraya bulunabilse
Geçen sene bu fiyatlar değildiEkli dosyayı görüntüle 63268Aslında en sağlamları bu ustam ama bu fiyatlara alınmaz 8-10 liraya bulunabilse
Malesef bizde dün 125 adet cansu aldık 1125 kağıt gitti 9lira tanesi aşırı pahalandı boru fiyatları olsun tabanca abot herşeyGeçen sene bu fiyatlar değildi
Karbir şuanda alınabilcek en iyi tabanca sayılırKarpir aldım bugün 30 adet cok güzel sulama yapıyor
Bunlar güzel abiEkli dosyayı görüntüle 63268Aslında en sağlamları bu ustam ama bu fiyatlara alınmaz 8-10 liraya bulunabilse
Hemşerim senin nozullar kaçlıkBunlar güzel abi
Senin resimdeki gibi olan stf ve pan plast da var bende onlar bunun kadar iyi değil hep digistim akona aldım piltar da güzel di sarı olanlar ama 5 sene oldu eskiyo dediğin gibi .
Sarı karbir kullanan da var onlarda fena degil
Hiç bakamadım ama aynıdırHemşerim senin nozullar kaçlık
Bunlar büyük tabanca bizimkinler küçük fıskiye
Başka bi sistem kursam seninki gibi yaparım heralde. Daha az maliyetle daha çok yer sulanıyor. Toplaması uğraştırır biraz. Fıskiyenin altından anaborudan T ile sprinklere ek yapıyor sunya ara daki boru kaç MT ye uzatıyor sun 10 MT miHiç bakamadım ama aynıdır
Aynen öyle bendekiler de marka yazmıyor ama sadece güneşten gözler çürüyüp kırılıyor senin kullandıklarından bende geçen sene almıştım fazla arza çıkarmadı ama 1 senede belli olmaz kalitesiBunlar güzel abi
Senin resimdeki gibi olan stf ve pan plast da var bende onlar bunun kadar iyi değil hep digistim akona aldım piltar da güzel di sarı olanlar ama 5 sene oldu eskiyo dediğin gibi .
Sarı karbir kullanan da var onlarda fena degil
10 metre bizde aynı bu sistemi kullanıyoruz daha az maliyetle daha çok yer suluyoruz ama toplaması ve bağlaması güzel yapılmassa uğraştırıcı olabiliyorBaşka bi sistem kursam seninki gibi yaparım heralde. Daha az maliyetle daha çok yer sulanıyor. Toplaması uğraştırır biraz. Fıskiyenin altından anaborudan T ile sprinklere ek yapıyor sunya ara daki boru kaç MT ye uzatıyor sun 10 MT mi
12 MT kesili hortumlar ürüne göre duruma göre 10 MT uzata bilirsinBaşka bi sistem kursam seninki gibi yaparım heralde. Daha az maliyetle daha çok yer sulanıyor. Toplaması uğraştırır biraz. Fıskiyenin altından anaborudan T ile sprinklere ek yapıyor sunya ara daki boru kaç MT ye uzatıyor sun 10 MT mi
Benim şu anki sistemde 4 lük ana borulardan 32 lik boruyu 10 ar MT arayla çıkış aldık yer altından döşedik tarlaya.12 MT kesili hortumlar ürüne göre duruma göre 10 MT uzata bilirsin
Toplama diğerine göre basit de döşeme uğraştırıyor
Traktörün jak tamper hortumunun ki gibi bir sistem var pahalıdır birazBenim şu anki sistemde 4 lük ana borulardan 32 lik boruyu 10 ar MT arayla çıkış aldık yer altından döşedik tarlaya.
32 lik borulardan da fıskiye için 10 ar MT arayla 30_50 cm 32 lik borunun derinliğine göre çıkış aldık küçük borularla yüzeyle sıfır bitiyor. Bu çıkışlara sprinkleri takıyoruz , topladığımız zaman 45 dönümü 3 kişi 2_2.5 saatte takıyoruz ve bu sürede su motorunu çalıştırıyoruz yerler belli etsin diye başka bulamıyoruz yoncayı biçerken üstü kapanıyor.
Ama motoru ilk çalıştırdığımızda basınçtan dolayı tekrar taktığımız yerden atıyor sıkma sistemi yoktur. Yarım saatte onun için dolanıyoruz
Senin sistemde atma kolay kolay olmaz tıkanma olursa olur