Ee napalım şimdi
2003 den beri new holland kullanıyoruz ömrüm varsa ömrümün sonuna kadar New Hollanddan vazgeçmem herkesin görüşü kendine
Ee napalım şimdi
Bu case bayileri.cok tok saticilar esnemiyorlar hic fiyatta birde elindeki traktore cok dusuk veriyorlar.gorende fendt satiyor sanirlar
Buyuk traktor buyuk sorun butun ekipmanini buyuk traktorle cope atiyorsun resmen ona gore ekipman temin etmeye gidiyorsun traktor kadar ekipman maliyeti tutuyor. 75c isini rahatlatir ve gorurse. Fazlasina gerek yok kardesim.ekin traktorle aram iyidir dusunursen ilerde elimden geldigi kadar yardim ederimm. Ankaranin hang ilcesindesin. Kardesim
2003 den beri new holland kullanıyoruz ömrüm varsa ömrümün sonuna kadar New Hollanddan vazgeçmem herkesin görüşü kendine
Bizim yakın köyden bi öğretmen abimiz tl 100'ü verip td 110 aldı. Biz iki mavi severiz biri gökyüzü diğeri Nh diyor.
Bizim yakın köyden bi öğretmen abimiz tl 100'ü verip td 110 aldı. Biz iki mavi severiz biri gökyüzü diğeri Nh diyor.
Polatlı bayiisi diğer ilçelere bakarak daha uygun fiyata veriyor abi zaten satış sorumlusu İsa abi tanıdık yeterince yardımcı olacak ta önce bizimlileri ikna etmek lazım. Yenikent bayiliğini de almışlar şuan satışlar çok iyi dedi zaten bayinin önü yığınla ikinci el doluydu bayide sadece 3 tane sıfır motor kalmış
Sağolun iyi dilekleriniz için maddi durumum bir yılda iki traktör alımını kaldırmaz yalana gerek yok daha mf5455 in az da olsa borcu var yaz bi gelsin duruma bakarız. Tt4 e bahane bulamadım çok güzel gercekten kanım ısındı.Havalı mibzerle ekime, ara çapasına, rotovatore, ilaç ve gubre atimina cuk oturur. İnşallah imkanlar el verir de alırız ��
5455 in yanına kırmızı yakışır.
Sağolun iyi dilekleriniz için maddi durumum bir yılda iki traktör alımını kaldırmaz yalana gerek yok daha mf5455 in az da olsa borcu var yaz bi gelsin duruma bakarız. Tt4 e bahane bulamadım çok güzel gercekten kanım ısındı.Havalı mibzerle ekime, ara çapasına, rotovatore, ilaç ve gubre atimina cuk oturur. İnşallah imkanlar el verir de alırız ��
Eğer Case jxc yi kastediyorsanız powershuttle olursa onu da düşünebilirim. Yok mf 4700 serisi diyorsanız benim aklıma yatmiyor 100000 üstü fiyatı var hatta 120000 üstü. 120 veren adam case 85c 95c alir bence daha güzel bir traktör.
Aynı gibi duruyor genişlik olarak
Mısır arasına girer mi
Hız 40 km sadece 75 modelin de mi yok sa tüm modeller de mi