((KONYA TARIM FUARI MASSEYFERGUS10)) (2012)

Ynt: ((KONYA TARIM FUARI MASSEYFERGUS10)) (2012)

phantomerkunt link=topic=53766.msg566369#msg566369 date=1332112612' Alıntı:
ben özellik olarak karşılaştırmıyorum ama sonuçta aynı işi görüyor yani :D yerliler da son zamanda standartlarını yükseltince yönelim o tarafa tahminimce bu önümüğzdeki süreçte ithal makinaların satışları epeyce düşer
iş görmeye bakarsan bizdeki 285 de aynı işleri yapıyor ordan bakarsan öküzlere geri döneriz :) hayırlısı bakalım herkesin cebine göre,ucuz mal her zaman haliyle çok satar hem ucuz hem iyi olursa o zaman on numara olur işte :)

95 lik yerlide 5li pulluk çeker 95 lik ithalde 5 li pulluk çeker yakıtta hemen aynıdır 1 günde gördüğü işte bunu demek istedim sen ne yaptın tam öküz devrine gittin zuha-*-s

phantomerkunt link=topic=53766.msg566378#msg566378 date=1332113247' Alıntı:
95 lik yerlide 5li pulluk çeker 95 lik ithalde 5 li pulluk çeker yakıtta hemen aynıdır 1 günde gördüğü işte bunu demek istedim sen ne yaptın tam öküz devrine gittin zuha-*-s
O hesap öyle olmuyor işte boşver senle anlaşamayız farklı düşünüyoruz bu konuda :) kusura bakma ama senin dediğin ancak düz mantıkta doğrular kendini,hadi senin dediğin doğru diyelim sadece ordan bakıyoruz diyelim,o zaman bunu alan millet keriz,yapan bin kat daha keriz ki bu kadar teknolojiyle uğraşıyor :) Herkes kesesine göre alır ona itirazım yok,ulaşamadığın ciğere mundar demiyecen,keseme bu uydu bunu aldım diyecen olacak bitecek :) Bak ben diyorum imkan olsa gider 5430 alırdık,ha şu an yok 285le devam :)

Çağrı link=topic=53766.msg566383#msg566383 date=1332113692' Alıntı:
O hesap öyle olmuyor işte boşver senle anlaşamayız farklı düşünüyoruz bu konuda :) kusura bakma ama senin dediğin ancak düz mantıkta doğrular kendini,hadi senin dediğin doğru diyelim sadece ordan bakıyoruz diyelim,o zaman bunu alan millet keriz,yapan bin kat daha keriz ki bu kadar teknolojiyle uğraşıyor :) Herkes kesesine göre alır ona itirazım yok,ulaşamadığın ciğere mundar demiyecen,keseme bu uydu bunu aldım diyecen olacak bitecek :) Bak ben diyorum imkan olsa gider 5430 alırdık,ha şu an yok 285le devam :)
kardeşim lafı ters anlıyon bu makinalara kötü dedikmi hayır açıkçası param da yetiyor ama bu kadar parayı bir traktöre bağlamak meselesi var bir de alan tabiki keriz falan değil teknoloji her zaman iyidir alanlara hayırlı olsun lakin çiftçimiz için bu kadar pahalı mallara gitmek hayır değil bu bir milli mesele çiftçi borç batağına gidiyor

phantomerkunt link=topic=53766.msg566386#msg566386 date=1332113999' Alıntı:
kardeşim lafı ters anlıyon bu makinalara kötü dedikmi hayır açıkçası param da yetiyor ama bu kadar parayı bir traktöre bağlamak meselesi var bir de alan tabiki keriz falan değil teknoloji her zaman iyidir alanlara hayırlı olsun lakin çiftçimiz için bu kadar pahalı mallara gitmek hayır değil bu bir milli mesele çiftçi borç batağına gidiyor
Ben para yetmeme meselesine birşey demiyorum ki,bak benim de param yetmiyor 285e biniyorum,parası yeten kendine güvenen alır,gereksiz yere alan da kendi düşünsün kardeş kusura bakma ama onların derdine ben düşmem herkesin aklı fikri hesabı kitabı var :) Sonuçta bir kandırma bir yanıltma olmadığı sürece beni alakadar etmez,insanlar ne isterse onu alır,fazla uzatacak bir mevzu yok aslında,bu traktör için değil sadece herşey için paran neye yeterse ona göre yaşarsın,traktörü de ona göre alırsın bu kadar basit :)

photobucket.com yada google plus kullanın arkadaşlar. fotoğrafları belli bir süre sonra silmiyorlar.