Konya Tarım Fuarı Karışık Fotoğraflar (volkanuzel)

Ynt: Konya Tarım Fuarı Karışık Fotoğraflar (volkanuzel)

tarım fuarı denince akla tarım la ilgili her ürün sergilenmeliydi.herşey tarktör pulluk yem sılaj makinası degil tarım.
ilacımı gübremi traktörümü eleme ilaçlama makinalarımı tohumlarımı hayvan ve bakım hastalık la ilgili vs vs bunlar köylüyü kazıklama fuarları bunlar...

Paylaşım için teşekkürler volkan sayende fuara gitmiş kadar olduk.benimde dikkatimi ünlünün dönerli pulluğu çekti ikinci kulağı neden normal değilde taraklı bir sebebi varmı ?

deutz kendini aşmış gibi kasa görünümü çok olumlu :D albenisi çok var erkuntda kasa değişimi iyi olmuş ama tek fara düşmesi biraz ön panjurda fazla boşluk yapmış ve önde çok boşluk var keşke ikili oalrak kalsaydı

Ali SARAÇ link=topic=82901.msg987618#msg987618 date=1427662756' Alıntı:
ben sordum 15-18 bin arası traktörün modeline göre değişiyormuş .. biri ben beklerken td110 için aldı 16 binliraya

fendt 9.000 £ istiyodu bizimkiler fendt i geçio sanırım:) maşallah:) orijinal ön pto 2çıkış ve kollar a fark bu idi istedikleri:)

Güzel paylaşım bilader, fuara gittim 2 saatte gezmeye çalıştım. 850 km yolu 2 saatlik yol için çektik, sonrası zafer sanayi sitesinde tomruk yükleme kepçesi yapan imalathaneye gittik :)
Bi çok arkadaşla erken ayrıldığım için görüşemedim, tek fark 8737 nin kapsını bana açtılar, indikten sonra zor kurtardık traktörü :D

köylü link=topic=82901.msg987724#msg987724 date=1427702887' Alıntı:
tarım fuarı denince akla tarım la ilgili her ürün sergilenmeliydi.herşey tarktör pulluk yem sılaj makinası degil tarım.
ilacımı gübremi traktörümü eleme ilaçlama makinalarımı tohumlarımı hayvan ve bakım hastalık la ilgili vs vs bunlar köylüyü kazıklama fuarları bunlar...
1 ay önce Konya da o saydıklarınızın olduğu bir fuar oldu fuar büyük olmasın diye iki yıldır Konya fuarını mekanizasyon ve hayvancılık tohumculuk olarak iki farklı fuar olarak yapıyorlar.
144fenomen link=topic=82901.msg987740#msg987740 date=1427705646' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler volkan sayende fuara gitmiş kadar olduk.benimde dikkatimi ünlünün dönerli pulluğu çekti ikinci kulağı neden normal değilde taraklı bir sebebi varmı ?
İkincisinin taraklı olmasının sebebi sadece farklı ayna şekillerini göstermek için Eyüp.

yorum ve iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

volkan1318 link=topic=82901.msg987787#msg987787 date=1427710610' Alıntı:
emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş o fotodaki caselli kaç tonluk bir remork ve fiyat ne istediler acaba :)
Römork 18 tonluk fiyatı 24,000TL. ebatlarınıda söylemişlerdi ama unuttum :)

volkan1318 link=topic=82901.msg987785#msg987785 date=1427710512' Alıntı:
fendt 9.000 £ istiyodu bizimkiler fendt i geçio sanırım:) maşallah:) orijinal ön pto 2çıkış ve kollar a fark bu idi istedikleri:)
ben traktör alırken 5 bin euro fark istediler ön pto hidrolik için gerek görmedim paramda yok ztn :))