Gitmemde ki asıl amaç verimleri nasıl artırabiliriz sorusuna yanıt aramaktı fakat 7 saatlik gezintimde dediğiniz ürünlerle karşılaşmadım bile... Fuarda her zamanki makineler vardı. Ve benim en hoşlanmadığım konu ise yaptığımız tarım ve tarım makineleri hakkında en ufak bilgisi dahi olmayan, günlük 100 liraya adeta kendilerini teşhir ürünü gibi sergileyen kızlarımızdı maalesef... Çok üzücü...Traktör,makineler dışından bitki koruma,gübreleme ürünleride varmı
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz...Gitmemde ki asıl amaç verimleri nasıl artırabiliriz sorusuna yanıt aramaktı fakat 7 saatlik gezintimde dediğiniz ürünlerle karşılaşmadım bile... Fuarda her zamanki makineler vardı. Ve benim en hoşlanmadığım konu ise yaptığımız tarım ve tarım makineleri hakkında en ufak bilgisi dahi olmayan, günlük 100 liraya adeta kendilerini teşhir ürünü gibi sergileyen kızlarımızdı maalesef... Çok üzücü...
bu konuda çok haklısın ustam doğru teşhis [emoji106]Gitmemde ki asıl amaç verimleri nasıl artırabiliriz sorusuna yanıt aramaktı fakat 7 saatlik gezintimde dediğiniz ürünlerle karşılaşmadım bile... Fuarda her zamanki makineler vardı. Ve benim en hoşlanmadığım konu ise yaptığımız tarım ve tarım makineleri hakkında en ufak bilgisi dahi olmayan, günlük 100 liraya adeta kendilerini teşhir ürünü gibi sergileyen kızlarımızdı maalesef... Çok üzücü...
Tohum, gübre, sulama ekip. Hayvancılık bu fuarda 4 yıldır yok
Fuar alanı ufak geldiği için bu saydıklarım ayrı bir fuar olarak yapılıyor, ama ziyaretçi pek gelmiyor
Aaaa biz pivot için gidicektik yok mu şimdi ?
Yağmurlama ve damlama olmuyor, Pivot için birşey diyemem, geçen sene Sular ve İrtemin tanburlu sulaması vardı
Yarın orada olacağım telefonunu verirsen bakınca haber ederim
Yerlilerin çoğu birbiriyle benzer özellikte. Ufak tefek konfor ve mekanik aksam farklılıkları var. Aslında bizim asıl amacımız verim. Amaca giden yolda traktör sadece bi araç. O yüzden Tümosan da iyidir Allah kaza bela vermesin yeter ☺ Bereketli yıllar.açıkcası merak ettim düğmelerin dışında ileri teknoloji bakımından tümosandan fazlalıklarını sayarsanız tümossanı çöpe atacam