Takilir abi niye takilmasin zor bisey degil..Merhaba arkadaşlar bazı markalarda hava kompresör var.bizlerde sonradan traktore kompresör takabilirmiyiz olurmu aceba yada sonradan taktıran varmı.teşekkürler
Arkadaşlar ben kuyruk mili yada çakmaklı olandan deyil yani fabrika orjinalinde olandan diyorum hattatda newholland da olanı diyorum
İstemiş olduğunuz ürün takılabilirMerhaba arkadaşlar bazı markalarda hava kompresör var.bizlerde sonradan traktore kompresör takabilirmiyiz olurmu aceba yada sonradan taktıran varmı.teşekkürler
Bende diğer arkadaşlar gibi kuyruk miline takılan kompresör zannedip size cevap yazmıştım ancak sonradan tekrar okudumki, sizin istediğiniz farklıymış kusura bakmayın. Kuyruk miline takılan kompresörden stokta var ancak sizin isteğinize yardımcı olamıyacağımS.ekim nasil marka bilgi verebilirmisin nerede açıklayıcı bilgi alabilirim teşekkür ederim
Hangi traktore taktirmak istiyosun abi...benim traktor kuru filtre oldugundan ihtiyac duydum..yaptim sayilir MF 285s ye 12v kayissiz 200 tl tuttu...cok yakin bi zamanda takarim ins atarim foto...S.ekim nasil marka bilgi verebilirmisin nerede açıklayıcı bilgi alabilirim teşekkür ederim
Kompresör olarak ne kullandınız acaba bizde kendimiz yaptık deposu falan hazır ama kompresör yok. Arabanın çakmaklık girişine takip kullandığımız vardi onu denedik gucu yetmedi.Hangi traktore taktirmak istiyosun abi...benim traktor kuru filtre oldugundan ihtiyac duydum..yaptim sayilir MF 285s ye 12v kayissiz 200 tl tuttu...cok yakin bi zamanda takarim ins atarim foto...
Komple yurtdisindan getirtdim abi..ek baglanti felan kablo hortum buradan temin ettim..Kompresör olarak ne kullandınız acaba bizde kendimiz yaptık deposu falan hazır ama kompresör yok. Arabanın çakmaklık girişine takip kullandığımız vardi onu denedik gucu yetmedi.