Kompresör

Merhaba arkadaşlar bazı markalarda hava kompresör var.bizlerde sonradan traktore kompresör takabilirmiyiz olurmu aceba yada sonradan taktıran varmı.teşekkürler

Bunlar mı traktöre takılmaz ?

241187052_tn120_0.jpg OA_1452637.jpg

Facebook ta takan kişiler var elektrikli ve kayışlı olarak iki çeşit var . Elektrikli olan daha iyi olabilir motordan güç çekmediği için

Arkadaşlar ben kuyruk mili yada çakmaklı olandan deyil yani fabrika orjinalinde olandan diyorum hattatda newholland da olanı diyorum

S.ekim nasil marka bilgi verebilirmisin nerede açıklayıcı bilgi alabilirim teşekkür ederim
Bende diğer arkadaşlar gibi kuyruk miline takılan kompresör zannedip size cevap yazmıştım ancak sonradan tekrar okudumki, sizin istediğiniz farklıymış kusura bakmayın. Kuyruk miline takılan kompresörden stokta var ancak sizin isteğinize yardımcı olamıyacağım

Hangi traktore taktirmak istiyosun abi...benim traktor kuru filtre oldugundan ihtiyac duydum..yaptim sayilir MF 285s ye 12v kayissiz 200 tl tuttu...cok yakin bi zamanda takarim ins atarim foto...
Kompresör olarak ne kullandınız acaba bizde kendimiz yaptık deposu falan hazır ama kompresör yok. Arabanın çakmaklık girişine takip kullandığımız vardi onu denedik gucu yetmedi.

bizim yaptığımız in tüpü bu. Bağlantılarını rekorcuda yaptırdık. Kabinin altındaki boşluğa takacagiz. Buzdolabı motoruyla deneme yaptık çok basamadi. Sizin aldığınız in linki falan varmı