Kombi kürüm

Arkadaşlar selam trakya da tekirdağ da kullanılacak bir tirmik ihtiyacımız var
Şu an için düşüncemiz kürüm almak acaba memnun k alirmiyiz
Kullanan arkadaşlardan yorumlarını avantaj ve dezavantajları ni yazmalarını bekliyorum
32a7d165cd99ea5ceb1d36e9badde070.jpg

1 ay önce Hayrabolu sanayisinde gittim tırmık Arkası halkalı modeli 4 metre 4 bin diyor lar pistonlu açılıp kapanma.canlı para 3500 çok rahat alınır.kumsal arazilerde :tırmık ve arkası halkalı modeller daha iyi.kepir arazilerde sallama tırmık daha randıman lı. Bilginiz olsun arkadaşlar.

benimdee hayrabolu yapısı eski tırmıklarım var 5m kadar agırdı acıp kapaması zor oluyodu 10 sene olmuştur hayrabolu sanayide bi piston arkaya bi halka taktırdım bide boya sıfır oldu ;) ayçiçeği bugday eken biri olarak bazı seneler kullanmama gerek bile kalmaz kullansamda zaten hızlı gitmek gerekiyo dünyanın işi oluyo.. iskender arkadaşa katılıyorum daha hesaplı hayrabolu yapısı tırmıklara bakılabilir..

• Beğen
Tepkiler: Alexander
1 ay önce Hayrabolu sanayisinde gittim tırmık Arkası halkalı modeli 4 metre 4 bin diyor lar pistonlu açılıp kapanma.canlı para 3500 çok rahat alınır.kumsal arazilerde :tırmık ve arkası halkalı modeller daha iyi.kepir arazilerde sallama tırmık daha randıman lı. Bilginiz olsun arkadaşlar.
images.jpg
Ağabey senin dediğin tırmık bu bölgemde yaygınca kullanılıyor yumruk gibi kesekli tarlaları un gibi yapıyor arkasındaki halkalar işi bitiren ayrıca hayrabolu sanayisinde uygun 2.el toplanmış böyle tırmık bulunabilir. Sıfırı da çok pahalı değil yaptığı işe göre..

• Beğen
Tepkiler: Alexander
Ekli dosyayı görüntüle 17658
Ağabey senin dediğin tırmık bu bölgemde yaygınca kullanılıyor yumruk gibi kesekli tarlaları un gibi yapıyor arkasındaki halkalar işi bitiren ayrıca hayrabolu sanayisinde uygun 2.el toplanmış böyle tırmık bulunabilir. Sıfırı da çok pahalı değil yaptığı işe göre..

yaptırdığım aynısı oldu eski tırmıklara piston halka boya süper oldu