Yamato 105 tl 1 ltYamato buralarda yok. Daha bilindik bi marka alım derim
Yamato 105 tl 1 ltYamato buralarda yok. Daha bilindik bi marka alım derim
5 lik input 900tl
Hasat vadeli litresi 160 tlBu sene özellikle tarihi geçmiş ürün aldım hepsi de çalıştı çok uyguna aldım fiyatı uygun değilse tabiki kullanılmaz ama artan maliyetler mecbur ediyor çiftçiyi input kaç liraya alacan Şubat son kullanma tarihi
Tarim markette varYamato buralarda yok. Daha bilindik bi marka alım derim
Ayrica guzel bi ilac tavsiye ederimYamato buralarda yok. Daha bilindik bi marka alım derim
Her yıl kullanıyorum.tavsiye ederim.hem fiyatı uygun.sivi gubreyle karistirip atınca daha etkili oluyor
Dekara ne kadar aatacagız pas ilacı dan tek sefer de ilaçlama için 1 dekar 1.000 metrekareBayer input 1 lt 220 TL peşin
Bayer soligor 125 TL peşin
Basf düeet 150 TL hasat vadeli
Ben kendim kök boğaz için adama makper 5 lt lik aldım 500 TL yalnız son kullanma tarihi 1 ay geçmiş çok güzel etkili bir ürüne benziyor
Düettemi 5 litresi 40 dönüm atılma şekliNormalde ruhsatı 40 dekar ama ben 50 dekara attım
Makper de 5 lt 40 dekar ruhsatı var ama 50 dekara kullandım iş gördü şu an kök çürüklüğü yokDüettemi 5 litresi 40 dönüm atılma şekli
Map ıilla kullanmak mı gerekiyor pas ilacıylaBeyler pas ilacı ile beraber kaç gr map kullanıyorsunuz bayi arkadaşta Alpaydın firmasının Apex adlı map ürünü var kullanan var mı iş görür mü acaba kalitesinden emin değilim ilk defa alacam klor içermiyor diyor üstünde
Bu dönemde fosfor kullanmak iyi olur fosfor içerikli diğer sıvı ve katı yaprak gübresi tabir ettiğimiz ürünler kg 40 ile 50 TL arası başlıyor bunun için kaliteli bir map hem etkili hemde ucuz bir çözümMap ıilla kullanmak mı gerekiyor pas ilacıyla