PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Klasik Merdaneyi Hidrolik Pistonlu Tekerli Çekilebilir Merdaneye çevirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gorkem03" data-source="post: 1444419" data-attributes="member: 74665"><p>Merhaba değerli çiftçi dostlar</p><p>Öncelikle tüm Türkiyemizin başı sağolsun. Gidenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum.</p><p></p><p>Depremden önce başladığımız ve geçen hafta biten merdane dönüşüm projemizi anlatmak istiyorum.</p><p>Merdanemiz yaklaşık 10 senelik ve Türk Fiat 480e göre iş genişliği 2.20 metre.</p><p>Mibzerin arkasında da kullanma isteğimizden dolayı sanayideki usta ile görüşüp en az maliyetli ve en işlevsel bir şekilde düşünüp yapmaya başladık.</p><p></p><p>Hidrolik olarak orta kol kullandık.</p><p>Merdane işimiz olmadığında traktörde kullanırız diye düşündük.</p><p></p><p>Jant ve lastik çıkma şahin lastiği. Merdanemiz çok ağır olmadığı ve arazimiz de aşırı engebeli olmadığı için kullanılır dedik.</p><p>Şase 85 lik U profilden yapıldı. Demirci kendi şasesinden kopar buna bir şey olmaz dedi bakalım.</p><p>Mibzerin arkasında kullanacağımız için 6 metre hortum yaptırdım.</p><p>Projedeki her şey en az maliyetli ve en işlevsel olarak düşünüp yapıldı ve maliyeti 02.2023 itibariyle 6000 lira tuttu. Hidrolik orta kolu traktörde de kullanacağımız için 2000 lirası ortak masraf diyebiliriz.</p><p>Çalışma videosu ve tarım videolarını linkte bulabilirsiniz. Teşekkür ederim</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]NICz7l2u11I[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gorkem03, post: 1444419, member: 74665"] Merhaba değerli çiftçi dostlar Öncelikle tüm Türkiyemizin başı sağolsun. Gidenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum. Depremden önce başladığımız ve geçen hafta biten merdane dönüşüm projemizi anlatmak istiyorum. Merdanemiz yaklaşık 10 senelik ve Türk Fiat 480e göre iş genişliği 2.20 metre. Mibzerin arkasında da kullanma isteğimizden dolayı sanayideki usta ile görüşüp en az maliyetli ve en işlevsel bir şekilde düşünüp yapmaya başladık. Hidrolik olarak orta kol kullandık. Merdane işimiz olmadığında traktörde kullanırız diye düşündük. Jant ve lastik çıkma şahin lastiği. Merdanemiz çok ağır olmadığı ve arazimiz de aşırı engebeli olmadığı için kullanılır dedik. Şase 85 lik U profilden yapıldı. Demirci kendi şasesinden kopar buna bir şey olmaz dedi bakalım. Mibzerin arkasında kullanacağımız için 6 metre hortum yaptırdım. Projedeki her şey en az maliyetli ve en işlevsel olarak düşünüp yapıldı ve maliyeti 02.2023 itibariyle 6000 lira tuttu. Hidrolik orta kolu traktörde de kullanacağımız için 2000 lirası ortak masraf diyebiliriz. Çalışma videosu ve tarım videolarını linkte bulabilirsiniz. Teşekkür ederim [MEDIA=youtube]NICz7l2u11I[/MEDIA] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Klasik Merdaneyi Hidrolik Pistonlu Tekerli Çekilebilir Merdaneye çevirme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt