onları görmen biraz zor olur abi. 3,5 metre tesviye makinasını zor görün.slaj makinasına bişey diyemem. tesviye işinde genelde büyük traktörler iş yapıyor.Ali SARAÇ link=topic=53728.msg562816#msg562816 date=1331729436' Alıntı:ben acıkcası pullukta görmek istemiyorum .. 3.5 metre lazerle görmek istiyorum .. 2 sıralı 1000 devir slaj makinasıyla görmek istiyorum .. ancak onu gördükten sonra erkuntun alıcısı olabilirim ..
nh ci nin rengi massey kırmızısına dönmüşÇağrı link=topic=53728.msg562825#msg562825 date=1331729798' Alıntı:Tamam çekişme bir kriter değil eğlence de nhcı da feci madara olmuş yani ;D ;D
bide artislik yapıyo ara gazı yapıp ;D ;DÇağrı link=topic=53728.msg562825#msg562825 date=1331729798' Alıntı:Tamam çekişme bir kriter değil eğlence de nhcı da feci madara olmuş yani ;D ;D
valla td95 ' de 3.5 metre lazerle i$ yapanları gördüm .. simdi netten videolara baktım erkunt slajla ilgili 1 tane videosu yok .. ya onu cekti ya bunu cekti .. çift sürerken videoları var slajda videosunu bulamadım .. ben onun bunun traktörünü asvaltta çeksin tekerlerin anası aglasın diye traktör değ$tirmiyecem lazer ceksin slaj yapsın diye deği$tirecem .. napayım çekmi$ cekilmi$ .. beni bağlamaz .. dereden tepeden kamyon motor araba kurtarmak icinde dei$tirmeyecem .. erkuntun bu özelliğinden dolayı alacak olan varsa daha uygun fiyatlara kurtarıcılar var koca kamyonlar ..ali_durmuş link=topic=53728.msg562824#msg562824 date=1331729741' Alıntı:onları görmen biraz zor olur abi. 3,5 metre tesviye makinasını zor görün.slaj makinasına bişey diyemem. tesviye işinde genelde büyük traktörler iş yapıyor.
bak sadece meraktan soruyorum.erkunt toplama ise nh nedir.onun da motoru iveco,şanzımanı carraro değilmi.?Tümocu link=topic=53728.msg562827#msg562827 date=1331729941' Alıntı:4 teker remorkla verin yokuşa bakalım görelim kıymet kızınızı ya gerçekden çok uyanık bu erkunt.. traktöre fazla ağırlık koyuyolar çekişme reklamı yapıp insanları kandırıyolar böylelikle satış yapıyolar böyle bayii reklamları çok görüceksiniz aklı olan kanmaz bunlara erkunt neki ya kalite yok bidefa toplama traktör erkunt neki newholland a kafa tutuyo söylenecek çok şey varda neyse alan hayrını görsün
kendini avutuyo ;DCihan_özece link=topic=53728.msg562829#msg562829 date=1331729986' Alıntı:bide artislik yapıyo ara gazı yapıp ;D ;D
bence de feci kızarmıştırgokhanozkan link=topic=53728.msg562826#msg562826 date=1331729902' Alıntı:nh ci nin rengi massey kırmızısına dönmüş
Ha yaşa bende böle düşünüyorum wallaAli SARAÇ link=topic=53728.msg562810#msg562810 date=1331729074' Alıntı:nedense hep bu erkuntları çeki$irken görüyoruz .. demek ki yapabildiği en iyi $ey traktör çekmek .. kubotalarda manevra ve ileri geri de daha iyi oldugu icin onlarda o videolarını payla$mı$lar .. ama erkuntu soyle bi lazer çekerken 2 sıralı slaj makinasında göremedik .. motorun sesini cigerini belli edecek i$ler bunlar .. öteki türlü çifti hafif toprakta sürersin gömülür gider çok derin çift sürdü falan filan dersin .. bunlar hikaye .. kuyruk miline baglıcaksın güclü aygıtı cayır cayır bogulmadan calı$acak görecez helal diyecez .. atacak kıymet arkasına 3.5 metre tesviye cekecek götürecek helal diyecez .. yoksa erkunt cekti helal .. kubota döndü helal bu i$ler çekmeyle dönmeyle olmuyo malesef ..
Ali SARAÇ link=topic=53728.msg562810#msg562810 date=1331729074' Alıntı:nedense hep bu erkuntları çeki$irken görüyoruz .. demek ki yapabildiği en iyi $ey traktör çekmek .. kubotalarda manevra ve ileri geri de daha iyi oldugu icin onlarda o videolarını payla$mı$lar .. ama erkuntu soyle bi lazer çekerken 2 sıralı slaj makinasında göremedik .. motorun sesini cigerini belli edecek i$ler bunlar .. öteki türlü çifti hafif toprakta sürersin gömülür gider çok derin çift sürdü falan filan dersin .. bunlar hikaye .. kuyruk miline baglıcaksın güclü aygıtı cayır cayır bogulmadan calı$acak görecez helal diyecez .. atacak kıymet arkasına 3.5 metre tesviye cekecek götürecek helal diyecez .. yoksa erkunt cekti helal .. kubota döndü helal bu i$ler çekmeyle dönmeyle olmuyo malesef ..
soruma soruyla cevap verme önce soruma cevap ver türk yapımı dıyosunuz sanzıman motor ithal neresi yerli yapımı bunun .. erkuntun rezilliğini kanal avrupada izledik haberlere cıkdı bee bana neyden bahsedıosun kendınden hafif traktörü çekmek marifetmi okadar ağırlığı tak 480 lik fiat a oda çeker siz böylemi traktör alıosunuz önemli olan pullukla yukde yokusda belli olur traktör böyle cocuk oyunlarıyla deil kaliteli deil sundan kaliteli deil kabin içi rahatlığı iyi ama 1 ay sonra herşyi bozuluyo kalitesiz mazeme kullanmıslar dokunmatik klima panelı falan dıosunuz içeri toz aldımı bozuluyo bilmediğimiz şeymi erkuntun işi gücü kullanıcısını kandırmak böyle reklamlarla anca cahilleri kandırırsınız bılınçli kullanıcıyı deil bide kendi kendinizi kandırırsınız okadar.tümosanın klasik modelleri konforlu deil ama en iyi erkuntdan daha çekişlidir aynı ağırlıkda bi tümosanla çekişme yapın bakalım göreyim erkuntu daha geçenler izledik 8175 le erkunt80.4 un çekişmesini madara ettı erkuntugokhanozkan link=topic=53728.msg562832#msg562832 date=1331730091' Alıntı:bak sadece meraktan soruyorum.erkunt toplama ise nh nedir.onun da motoru iveco,şanzımanı carraro değilmi.?
kalite yok derken neyi kasdettin bilemedim ,ama bir tümosanın kalitesinden iyi olacağı kanısındayım.en azından yolda giderken bölünmüyor.
söyleencek çok şey var demişsin söyle bilelim.en azından bizim göremediğimiz,bilemediğimiz bir durumu açıklığa kavuşturursun.
Tümocu link=topic=53728.msg562827#msg562827 date=1331729941' Alıntı:4 teker remorkla verin yokuşa bakalım görelim kıymet kızınızı ya gerçekden çok uyanık bu erkunt.. traktöre fazla ağırlık koyuyolar çekişme reklamı yapıp insanları kandırıyolar böylelikle satış yapıyolar böyle bayii reklamları çok görüceksiniz aklı olan kanmaz bunlara erkunt neki ya kalite yok bidefa toplama traktör erkunt neki newholland a kafa tutuyo söylenecek çok şey varda neyse alan hayrını görsün
yazdığım yazıyı okursan sana erkunt türk yapımı diye yazmadım.nerenle okudun bilmem.Tümocu link=topic=53728.msg562838#msg562838 date=1331730525' Alıntı:soruma soruyla cevap verme önce soruma cevap ver türk yapımı dıyosunuz sanzıman motor ithal neresi yerli yapımı bunun .. erkuntun rezilliğini kanal avrupada izledik haberlere cıkdı bee bana neyden bahsedıosun kendınden hafif traktörü çekmek marifetmi okadar ağırlığı tak 480 lik fiat a oda çeker siz böylemi traktör alıosunuz önemli olan pullukla yukde yokusda belli olur traktör böyle cocuk oyunlarıyla deil kaliteli deil sundan kaliteli deil kabin içi rahatlığı iyi ama 1 ay sonra herşyi bozuluyo kalitesiz mazeme kullanmıslar dokunmatik klima panelı falan dıosunuz içeri toz aldımı bozuluyo bilmediğimiz şeymi erkuntun işi gücü kullanıcısını kandırmak böyle reklamlarla anca cahilleri kandırırsınız bılınçli kullanıcıyı deil bide kendi kendinizi kandırırsınız okadar.tümosanın klasik modelleri konforlu deil ama en iyi erkuntdan daha çekişlidir aynı ağırlıkda bi tümosanla çekişme yapın bakalım göreyim erkuntu daha geçenler izledik 8175 le erkunt80.4 un çekişmesini madara ettı erkuntu
td100d ile kıymet 90 arasında 200 kg fark varmış,merak ettim baktım 2 kişi daha binseydi nerdeyse eşitleyeceklermiş ağırlığıTümocu link=topic=53728.msg562838#msg562838 date=1331730525' Alıntı:soruma soruyla cevap verme önce soruma cevap ver türk yapımı dıyosunuz sanzıman motor ithal neresi yerli yapımı bunun .. erkuntun rezilliğini kanal avrupada izledik haberlere cıkdı bee bana neyden bahsedıosun kendınden hafif traktörü çekmek marifetmi okadar ağırlığı tak 480 lik fiat a oda çeker siz böylemi traktör alıosunuz önemli olan pullukla yukde yokusda belli olur traktör böyle cocuk oyunlarıyla deil kaliteli deil sundan kaliteli deil kabin içi rahatlığı iyi ama 1 ay sonra herşyi bozuluyo kalitesiz mazeme kullanmıslar dokunmatik klima panelı falan dıosunuz içeri toz aldımı bozuluyo bilmediğimiz şeymi erkuntun işi gücü kullanıcısını kandırmak böyle reklamlarla anca cahilleri kandırırsınız bılınçli kullanıcıyı deil bide kendi kendinizi kandırırsınız okadar.tümosanın klasik modelleri konforlu deil ama en iyi erkuntdan daha çekişlidir aynı ağırlıkda bi tümosanla çekişme yapın bakalım göreyim erkuntu daha geçenler izledik 8175 le erkunt80.4 un çekişmesini madara ettı erkuntu
bencedephantomerkunt link=topic=53728.msg562862#msg562862 date=1331732315' Alıntı:burada erkunt ağırlık farkından filan çekmemiş sitede ağız alışkanlığı olmuş efendim erkunt ağırda ondan çekiyor halbuki td 100 ile erkuntun ağırlığı aynı fakat hp olarak erkunt daha düşük önceki sayfalarda erkunt geniş uzun ondan çekmiş diye bir ifade var zaten iyi makina dar ve kısa olmaz genişlik ve uzunluk tarladada çekişi kuşkusuz etkiliyor yani o zamn kusur yine td de new holland türkiyede yıllardır traktör üretiyor erkunt şurda 6 senedir ama bu yeni seri erkuntlar yerli üretim td lerden daha özellikli olduğu tartışılmaz yerli markalr içinde erkunt rakibi tümosana zaten yeteri kadar fark atmış bence tümosanın a dan z ye tüm traktörleri teknoloji ve kalite yoksunu erkuntun tümosan karşısındaki konumunu tartışmaya dahi değer bulmuyorum(bence)
gokhanozkan link=topic=53728.msg562800#msg562800 date=1331728188' Alıntı:daha çok merak edersin.takacağım tek traktör kubotam9540.gerisinden korkarım.
ayrıca traktörüm 45 değil 35.kötü olanı yani.