Ynt: kıymet 90 fiyatı
onurs link=topic=67519.msg767233#msg767233 date=1376909309' Alıntı:
bana sorarsan biraz fazla istemişler kaç dekar yer işliyorsun bir mahsuru yoksa sorayım, erkunt kudret 100 sahibi bir dost olarak söyliyeyim 265i çekiş yönü ve klimalı kabini hariç 1 yıl yeniyi kullandıktan sonra ararsın tabi bu tek erkunt için değil piyasadaki yerli mallar içinde geçerli.
Kimse benim yoğurdum ekşi demez ben tarafsız olarak söylüyorum bende 96 model 285s ve kudret 100 var anız sürümü hariç kudreti kımıldatamıyorum.
60 bin tl az para değil üste 20-25 bin ver 3,085 al yarın sıkıştığında aldığın paraya satarsın
HELAL OLSUN SANA KARDEŞ DOBRACA SÖYLÜYORSUN HERŞEYİ,TUTTURMUŞLAR BİR ERKUNT DİYE,YAHU BİRADER BİZİM DÜNYA STANDATLARINA UYGUN KALİTEDE TRAKTÖR ÜRETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL,NE NİTELİKLİ İNSAN NE TEKNOLOJİ VAR KİMSE KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRMESİN BU ÜLKENİN GERÇEKLERİ ÇOK AÇIK,DAHA KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAMAYAN BİR SANAYİN VARKEN,GEÇİMİNİ MİLLETİN ÜZERİNE ATTIĞIN AKIL ALMAZ VERGİLERE BORÇLUYKEN KİME KABADAYILIK TASLIYORSUN..BU İŞ EĞİTİM SİSTEMİNİN DÜZENE GİRMESİNE KADAR İNER YANİ..ÜRETEMEZ DEMİYORUM ÜRETİR AMA ÖNCE ÜLKE ŞARTLARINI KÜLTÜREL VE EKONOMİK OLARAK BU DURUMA HAZIR HALE GETİRMEK LAZIM O DA HEMEN OLACAK BİR ŞEY DEĞİL,ÖNCE ÜLKENİN BAŞINDAKİ BU DİN TÜCCARLARINDAN KURTULMAK LAZIM..ÇİFTÇİYİ BİTİREN BU ZİHNİYETİN
Millî ekonominin temeli ziraattir.
'Türk köylüsünü Efendi yerine getirmedikçe memleket ve millet yükselemez'
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK