abi yüklemek kesmek iş değil 60 tl parayı vermeyenler olduğu için odunları ındıremıyoruz orman şefi paraları beklıyorHayırlı olsun yol kenarına çekilmiş daha römorklara yüklenecek iç çok
izlemek isterdim abi keyifliymişEskiden bizde köyce meşe odunu keser kura ile sahiplerini belirlerdik.Taşıma işi bittikten sonra kütük sökümü için köydeki bütün traktörler biryerde toplanıp ormana kadar yarışırdık kamera yahut fotograf makinası olsaydı o anları kayıt altına almak isterdim hoş bir anı olurdu.Bu arada bir ikinciliğim var [emoji4]
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Abi güçlü kuvvetli adamsın ya sana ne olur ki bunlar...bunlarda bizimkiler imanımı gevretti şu pistonlu kıracaklardan yapmak lazım yeminle balta işi cok zor
Güç kuvvet fazla Allaha şükür de simdiye kadar 4 balta sapı kırdım tanesi 8 tl adam napıyorsun bukadar sapı diyor 2 günde bir gidinceAbi güçlü kuvvetli adamsın ya sana ne olur ki bunlar...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi odun kıracam diye baltacıya çalışmışsın sana demirden yaptırmak lazımGüç kuvvet fazla Allaha şükür de simdiye kadar 4 balta sapı kırdım tanesi 8 tl adam napıyorsun bukadar sapı diyor 2 günde bir gidince
Abi bizim buralarda tarım arazısı 1 is orman 3 cok fzla orman var her sene yapıyoeuz fazlası ileKolay gelsin Mehmet bizim buralarda odun çok az öğle kesme falan yok.
çok saol yusuf abiorman şefine kurban olayım..
ben 120 tl versem keşke bizede 2 römork verseydi..
kolay gelsin bu arada mehmet paşam..
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi odun olsunda daştan olsun kırılır elbetbunlarda bizimkiler imanımı gevretti şu pistonlu kıracaklardan yapmak lazım yeminle balta işi cok zor
saolasınkolay gelsin )
https://youtu.be/HfmxCE0zn0w böyle icatlarda var