350×210×120 olculer boyle, sadece arkaya devirmeli kapak cift acilir sistem..KASA ölçüleri nedir Damper olayı 3 tarafamı yoksa sadece çift taraflı mı
hayırlı olsun
Eyv sagolasin kullaninca gorcez artik dikkat ederim..Hayırlısı olsun.daha iyisi bizlerin olsun. Dingil mesafesi biraz geride kalmış gibi,traktöre daha fazla yük basacak.ve yan yerlerde dönüşlerine dikkat et yana yatma eğilimi gösterebilir dikkatli kullan.
Sagol allah razi olsun, dingil gözüme cok geride gelmemisti simdi sizler soyledikce baktim biraz oyle gibi, firma garantili verdi, kullanalim bakalim beğenmezsek ona göre hareket ederiz artik..Hayırlısıyla güle güle kullanın.sac ve şase olarak iyi görünüyor.yanlızca teker aksları kasanın çok arkasında gibi görünüyor.bu şekilde traktörün arkasına daha çok yuk bindirebilir.biraz daha akslar çeki tarafına yakın olsa damber tekerleri daha çok yuk sırtlanırdı.onun dışında renk ve estetik olarak da iyi duruyor.
Topal ahmet halen var guzel romork yapiyor doğrudur ama fiyatlari cok uçuk olduğu icin tercih etmedim..Topal Ahmet vardı güzel römork yapardı o ne oldu?
Eyvallah sagolasin, kaynaklarda sorun olmaz insallah, ucgen sase ise tamamen duygusal [emoji1]Hayırlı uğurlu olsun.
Şeklen gayet güzel.
Alt şasenin üçgen olması ve alt kasanın saç ile çıtalar arasında ki kaynakların zayıf oluşu dikkatimi çekti.
Sağolun daha iyisi sizin olsun...Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
Eyvallah sagolasin, kaynaklarda sorun olmaz insallah, ucgen sase ise tamamen duygusal [emoji1]
Sorun olmaz da ne bileyim. O da tamamen duygusal olayı, malzemeden az kısıp fiyatı düşürüyorlar. Bende bu tip bir römork bakıyordum, baya bir bekledim sonra ilk denk geleni almak zorunda kaldım.
Güzel günlerde kullanın..