kıredi kullanarak traktör alanlar kimler

Ynt: kıredi kullanarak traktör alanlar kimler

2011 yılında kullandım 39 bin.5 yıl ödemeli toplamda 51,5 olacak.şükür ilk taksidi ödedim.geriye 4 taksit kaldı.allah büyüktür.bence uygun .yeterki hesabını kitabını bil.

Hesabı iyi yapmak gerek :) 2006 sonunda ikinci tümosan ı aldım markadan memnunum ama almasaydım daha iyi olacaktı :) Hayvancılık yapıyorum ona verdiğim para ile işletmeyi yenileye bilirdim :) Taktör hastalık işte :) Bu yıl borcu bitiyor :) Gene başladım bayilere doğru bakınmaya bim-*s

marmara591 link=topic=60445.msg659849#msg659849 date=1354833932' Alıntı:
bendende bir soru olsun kredi kullanmadan alan varmı??
varsa tebirk ederim.
ama parası olanda olmayanda kredi kullandı çünkü çok cazip
ben ıkıncı el 179 saatte 5085m aldım bahar sadece 13500 harmana kaldıydı onuda odedım

marmara591 link=topic=60445.msg659849#msg659849 date=1354833932' Alıntı:
bendende bir soru olsun kredi kullanmadan alan varmı??
varsa tebirk ederim.
ama parası olanda olmayanda kredi kullandı çünkü çok cazip
4ay önce bizde sıfır traktör aldık hiç kredi kullanmıyorduk aslında ama son anda 10000tl kredi çektik elimizdeki olan 10000tl ilede 5tane beslemek için dana aldık yani cebimizdeki nakiti hayvana yatırmış olduk

bizim köye 4 adet 5050 e jhondere girdi hepside kredili alındı.içinde kredisiz alacak imkanı olanda vardı ama oda kredili aldı.bende dahil herkes kredili aldı.ilk taksit ise seneye (2013) aralıkta saygılar.

4 yıl vadeli.yıllık 7,5.

30 bin kullandım 4 yılda 37,100 tl oluyor.babası oğluna vermez bence uygun.ziraat bankasından kullandım.inşallah öderiz.mevlam herkese almayı ve ödemeyi nasip etsin.saygılar.

tamam herkes memnun ama halen bu imkanları sağlayan iktidara küfürler yağdırıyorsunuz ben bunu anlayamıyorum

crx_72 link=topic=60445.msg660332#msg660332 date=1354900826' Alıntı:
tamam herkes memnun ama halen bu imkanları sağlayan iktidara küfürler yağdırıyorsunuz ben bunu anlayamıyorum
ne ımkanı sağlamıslar ben onu anlayamadım

İktidar ne imkanı sağlıyor, krediyi veren banka fazlasıyla alan banka.. Biz Ziraat ' tan almadık...

demir45 link=topic=60445.msg660343#msg660343 date=1354901469' Alıntı:
İktidar ne imkanı sağlıyor, krediyi veren banka fazlasıyla alan banka.. Biz Ziraat ' tan almadık...
zıraatten alsan ne olur bedava vermıyorlarya. onceden mıllet pesın alıyordu sımdı alacak para yok ıyı bırsey sankı kredı almak yokta alıyor

erdal600 link=topic=60445.msg660347#msg660347 date=1354901668' Alıntı:
zıraatten alsan ne olur bedava vermıyorlarya. onceden mıllet pesın alıyordu sımdı alacak para yok ıyı bırsey sankı kredı almak yokta alıyor

İktidar sağlıyor ya imkanı,onu sokmayayım dedim araya..Bende iyi olduğunu düşünmüyorum zaten fazladan bir taksidi faizi tutuyor..

bencede durum çok iyi deyil.iyi olsa zaten kredi ile ne işimiz var.kredi faiz oranları tamam düşük ama imkanım olsa ne işim var kredi ile.

arkadaşım bi konu acıp milleten fikir beyan ediyon .sonrada milleti yargılamaya calışıyon.yoksam ikdidar burayadamı el attıda haberimiz yok.
ben kredi kullanıp traktör veya herhangi bişey aldım diye ikdidarı övmek meçburundamıyım.

yargılama amaçlı değil sadece imkanların öncekilerden daha iyi olduğunu teyit ettiniz teşekkürler

biz kolay kolay taksitle iş yapmayız. ama çoğumuz hatta fazlasıyla çoğunluk yapıyor.
ama gelgellim çiftçi kazanıyorumu gene aynı. geçen seneki sattığın fiyatlara mal satıyon çoğunluğunu. ordan gelmiş burda düşmüş vs çiftçi pek kazanamıyor açıkcası.

1 biz asla iktidardan memnun degiliz (kendi görüşüm bazı özel konular)
ve biz ne alırsak alalım hep galeri ile taksik uygulaması yaptık en azından 15-20 gün geç ödeyince faiz koymuyolar(3-5 ay gibi uzun süreler hariç) kamyonlarıda öyle galerilerden aldık.
Birde sorum olcak iktidar bize ne gibi imkanlar saglamış?

koparanlı 80.4 servet link=topic=60445.msg660367#msg660367 date=1354903405' Alıntı:
1 biz asla iktidardan memnun degiliz (kendi görüşüm bazı özel konular)
ve biz ne alırsak alalım hep galeri ile taksik uygulaması yaptık en azından 15-20 gün geç ödeyince faiz koymuyolar(3-5 ay gibi uzun süreler hariç) kamyonlarıda öyle galerilerden aldık.
Birde sorum olcak iktidar bize ne gibi imkanlar saglamış?
faiz oranları bi imkan değilmi

Yüce Rabbim sağlık sıhhat versin ödenip gidiyor...
3 taksidi daha var ama bu yıl kapatmayı düşünüyom inşaallah
çünki fendt alacam kafaya koydum sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
bu ülkeden kredi çekmeden traktör alanmı var sanki

Allah cc. birdahi krediyle birşey almayı nasip etmesin. 2006 senesinde babam kimseden habersiz erkunt nimet 70t tek çeker alıp geldi. işlediğimiz arazi 100 110 dekar 94 model 240 vardı. traktör bize 50000 ne gelmiş oldu. ardından 2007 deki kuraklık oldu. borcu bitmediği için traktörüde satamadık. bir iki tarla satıldıda borcu kapatabildik. mart 2011 traktörü sattık. nerdeyse iki senedir traktösüz iş yapıyorum ondan al bundan al bıktım. kredimi benden uzak olsun.

crx_72 link=topic=60445.msg660372#msg660372 date=1354903976' Alıntı:
faiz oranları bi imkan değilmi
urettıgın urun ne arkada bugdaymı kac kg bugdaya 1lt mazot alıyorsun
pancarsa kac kg ıle aycıcekle kac kg denk gelıyor sen yaz bır bakalım ıllakı hukumet yanlısı cıkacak ama sen hele yazdıklarıma cevap ver

vayyyyy.. aramizda acinacak halimizden memnun olanlarda varmis.. imkanlarmis.. eskiden kredi cekmeye bile ihtiyac duymaxdik simdi urunu satmadan bi sene sonraya borclanioz. yazsam uzar. uzayinca tek bizim dertlerimiz degil genel durumu gelir aklima ulkemin. uzulurum... yine soverim...gerek yok...

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt