Maşallah, bereketli olsunKimyonlarimiz cikti Ekli dosyayı görüntüle 26949Ekli dosyayı görüntüle 26950
Maşallah, bereketli olsunKimyonlarimiz cikti Ekli dosyayı görüntüle 26949Ekli dosyayı görüntüle 26950
Geçen sene bicere vermiştik ve o kimyonu bu sene tohum olarak kullandık. Hiçbir sorun olmadı. Tohumluk verdiğimiz başka kişiler de oldu.Merhaba arkadaslar kimyonu bicere attik ama alicilar bicere atilan kimyon dan tohum olmaz dedi bana pek mantikli gelmedi elimizdeki tohumluk kimyonu alip tekrar kimyon tohumu satmak gibi geldi amaclari. Siz ne dusunuyorsunuz varmidir boyle birsey
Tessekkur ederim bende oyle tahmin ettim soyledikleri cok mantiksiz geldiGeçen sene bicere vermiştik ve o kimyonu bu sene tohum olarak kullandık. Hiçbir sorun olmadı. Tohumluk verdiğimiz başka kişiler de oldu.
4 sene flan oldu. Hersene biçerden çıkan mahsulü tohumluk kullandık.Hiç sıkıntı yaratmadı.Merhaba arkadaslar kimyonu bicere attik ama alicilar bicere atilan kimyon dan tohum olmaz dedi bana pek mantikli gelmedi elimizdeki tohumluk kimyonu alip tekrar kimyon tohumu satmak gibi geldi amaclari. Siz ne dusunuyorsunuz varmidir boyle birsey
Fiyatlar nerlerde burda pesin para 9.9004 sene flan oldu. Hersene biçerden çıkan mahsulü tohumluk kullandık.Hiç sıkıntı yaratmadı.
Verimleriniz nerelerde, busene çok düşük verimler.
Yeriniz neresi, çok düşük burda 10.250-10.750 arası gidiyo. Yer Ankara/ŞereflikoçhisarFiyatlar nerlerde burda pesin para 9.900
Kimyonun durumu nasıl? Yanık mı?Fiyatlar nerlerde burda pesin para 9.900
Hemseriymisiz bende evrenliyimKimyonun durumu nasıl? Yanık mı?
Fotoğrafı varsa atarmısınız
Valla hastalikmiydi degilmiydi bilmiyorum daneyi cirptiHastalık var derken ne kast ettiniz. Bizim bi parça yanık vardı onu 8 tlden verdik o konyalıya geçen sene de ona vermiştik. Birazını da depoya döktük, fiyatlar yükselecek gibi duruyor.