Kimyon güncel fiyat

a5e91b9ba485b11fd689241af3392247.jpg

Kimyonun bölgelere göre güncel fiyatlarını paylaşalım arkadaşlar tuccarın eline bırakmayalım kendimizi

Kimyon suya çinlenme ve çiçeklenme dönemin de ihtiyaç duyuyor. Aşırı su sevmez. Genelde kurak tarlalarda ekim yapılır. Eğer sulu tarlanız varsa katma değeri yüksek olan ürünler ekmenizi öneririm.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dk verimi 200 400 arası oluyormuş gerekli şartlar olduğunda dün 9 tl satıldı borsada 3 sulamayla gerekli ot ilacını mantar ilacını atıp tatminkar sonuçlar elde edebiliriz sanırım

dk verimi 200 400 arası oluyormuş gerekli şartlar olduğunda dün 9 tl satıldı borsada 3 sulamayla gerekli ot ilacını mantar ilacını atıp tatminkar sonuçlar elde edebiliriz sanırım
Dolcevita ben 3 yildir ekimine sahit oldum 120 kiloyu geceni gormedim 200 400 kg gercekten biraz hayal Ben kimyonu yabanci sitelerdende arastirdim ama 120 kg ustunde hic gormedim dekar verimini (1dekar=1000m2)