KESEK KIRMA MAKİNASI

Ynt: KESEK KIRMA MAKİNASI

boşunamı diyoz biz ...Allah Allah ...ayrıca oslunda sende olsun sizde olanın bana zararı olmaz....ama gerçekten 97 de hisarlar sahibi olmak şimdi boğaza nazır daire sahibi olmakla aynı şey...

mustafagursacli link=topic=44326.msg413651#msg413651 date=1307479371' Alıntı:
boşunamı diyoz biz ...Allah Allah ...ayrıca oslunda sende olsun sizde olanın bana zararı olmaz....ama gerçekten 97 de hisarlar sahibi olmak şimdi boğaza nazır daire sahibi olmakla aynı şey...

türkiye yeni yeni gelişmeye başlaya bir ülke biz 97 de bir traktör almak istemiştik 265 lik massey ozaman 700 dk tarla tapusu ipotek verdik ama yinede traktörü vermediler sonra 2 tane de ev tapusu vermiştik ama şimdi bayiye gidip traktör alacam derken traktör eve iniyor ben böyle birşey hiç görmedim devir çok degişti çok

erdem surme link=topic=44326.msg413656#msg413656 date=1307479945' Alıntı:
türkiye yeni yeni gelişmeye başlaya bir ülke biz 97 de bir traktör almak istemiştik 265 lik massey ozaman 700 dk tarla tapusu ipotek verdik ama yinede traktörü vermediler sonra 2 tane de ev tapusu vermiştik ama şimdi bayiye gidip traktör alacam derken traktör eve iniyor ben böyle birşey hiç görmedim devir çok degişti çok
ne güzel şimdi bayiye gitmeye gerek bile yok eğer tanınan biriysen tek telefonla motor kapına geliyor........devir değişti insanların alım gücüde arrttı gerçekten mübalağa gibi geliyor ama 10 yıl önce böyle bir makinayı almakla ankaradan yarım bir daire alırsın hesaba bak hem teknoloji değişti hem köylünün malı para etti hemde alım gücü arttı....