kepçeli traktor arıyorum

Ynt: kepçeli traktor arıyorum

Burda bi kaç ay önce bi kepçe satılıyordu bayağa ucuzdu yenilerine göre.Onuda bi arastirin isterseniz

arkadaşlar alparslan marka kepçeyi aradık td65d tek çeker için 2 tane bi kepçe bi rulo tutucu yapacaklar 2 motora 30 bin lira demişler babama 2 tanesine daha uygun kepçe yapan bi marka varmı bildiginiz??

Horozkentli-Yasar link=topic=74757.msg881255#msg881255 date=1397755335' Alıntı:
arkadaşlar alparslan marka kepçeyi aradık td65d tek çeker için 2 tane bi kepçe bi rulo tutucu yapacaklar 2 motora 30 bin lira demişler babama 2 tanesine daha uygun kepçe yapan bi marka varmı bildiginiz??
Genelde fiyatlar aynı kepçeciler kendi arasında anlaşmışmıdır nedir anlamadım.Bizim Eskişehirin Sivrihisar ilçesinde bir kepçeci var aynı alparslan kepçe gibi takmatik kepçe yapıyor ertuğrul hidrolik diye bir firma istersen onada bir sor.

tavaslı_okan link=topic=74757.msg881424#msg881424 date=1397767165' Alıntı:
tavaslı okan traktor ilanı için saol gerçekten güzel makina aksama dogru babamla bi kararlaştırıp arayalım soralım adam en son ne düşünüyor ls pek iyi motor değildir ama bizde sılaj ile pancar küsbesi taşıyacagı için fark etmez diye düşünüyorum