Kendi Yürür Sılaj Makinesi İle Piyasaya Çalışmak...

Ynt: Kendi Yürür Sılaj Makinesi İle Piyasaya Çalışmak...

kardeş bende izmirliyim bu bölge zaten hayvancılıkla uğraşıyo büyük çiftlikler var onlarla konuşup anlaşırsan 1500 ne ki ya yetişemessin bile

Ahmed Gülsu link=topic=55885.msg600367#msg600367 date=1338225603' Alıntı:
Köyde nakliyeci varsa daha iyi olacaktır. Konvoy halinde gezersiniz artık, 2 tane kamyon 1 tane de silaj makinesi. Zamanla işler iyi olur ve makineyi de çiftledin mi, bak sen o zaman. Sonraki adımda Claas Jaguar falan alırsınız artık. :)
Abi ağzın bal yesin, bakalım nasip.. :)
abdil link=topic=55885.msg600368#msg600368 date=1338225634' Alıntı:
kardeş bende izmirliyim bu bölge zaten hayvancılıkla uğraşıyo büyük çiftlikler var onlarla konuşup anlaşırsan 1500 ne ki ya yetişemessin bile
Evet tanıdık çiftlikler var zaten amca oğlu veteriner, bakalım nasip..

Bölgenizde msır tarımı geniş arazilerde ve çok yapılıyorsa uygun bir düşünce bence ama illaki veresiyesi olur bu işin bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım

hacimmet link=topic=55885.msg600374#msg600374 date=1338225869' Alıntı:
Bölgenizde msır tarımı geniş arazilerde ve çok yapılıyorsa uygun bir düşünce bence ama illaki veresiyesi olur bu işin bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım
mutlaka büyük çiftliklerde pek olcagına sanmıyorum bu adamlarda mutlaka para çok oluyor :D

hacimmet link=topic=55885.msg600374#msg600374 date=1338225869' Alıntı:

Kendi köyümüzde veresiye illaki olur ama dışarıda pek olmaz ..

Eğer tutturabilirsen mükemmel bir iş.Ahmet abinin dediği gibi ilerde bir ekipte kurarsın ama cesaret gerektiren işler bunlar.Risk her zaman var.

arkadaşım güzel düşünmüşün bu sene fimaks 2 sıralı aldım seneye inş. bu makinadan alıcam kısmetse.sezonluk taksitlerde veriyorlarsa bide makina sağlamsa hiç durma derim rahat 3-4 bin biçersin iş bulursan

Yorumlarınız için teşekkürler, bakalım tam net birşey yok ama bakacağız duruma göre nasipte varsa olur...

aldıgınız zaman bi msj atabilirmisiniz peki ödemişe de gelirsiniz benim dayımda dışardan slaj makinesi çagırtıyo eger gelcek olursanız fiyattada anlaşabilirseniz bi görüşmenizi isterim

abdil link=topic=55885.msg600403#msg600403 date=1338227284' Alıntı:
aldıgınız zaman bi msj atabilirmisiniz peki ödemişe de gelirsiniz benim dayımda dışardan slaj makinesi çagırtıyo eger gelcek olursanız fiyattada anlaşabilirseniz bi görüşmenizi isterim
Bakalım, nasipse olur haber veririm gelecek sezona belki alırız..

hntr-mhmt link=topic=55885.msg600405#msg600405 date=1338227413' Alıntı:
Bakalım, nasipse olur haber veririm gelecek sezona belki alırız..
inş bu sene dayım dışardan hasıl slajı makinesi getirti adam kendi ekibi ile geldi 4 kamyonla 30 50 dönümü 2 3 günsürmedi ben uzaktan gördüm kamyonlar tarlada 20 30 gidiyo gibi gözüküyodu o bacdan bi slaj çıkıyo görmen lazım ya karşısına geşcen adamı delcek geşcek :D

abdil link=topic=55885.msg600413#msg600413 date=1338227736' Alıntı:
inş bu sene dayım dışardan hasıl slajı makinesi getirti adam kendi ekibi ile geldi 4 kamyonla 30 50 dönümü 2 3 günsürmedi ben uzaktan gördüm kamyonlar tarlada 20 30 gidiyo gibi gözüküyodu o bacdan bi slaj çıkıyo görmen lazım ya karşısına geşcen adamı delcek geşcek :D

Dayınızın getirdiği ekip Nazilli ' den miydi? Nazilli de o işi yapan biri var ve kendisi Trakkulüp ' e üye...

hntr-mhmt link=topic=55885.msg600417#msg600417 date=1338228049' Alıntı:
Dayınızın getirdiği ekip Nazilli ' den miydi? Nazilli de o işi yapan biri var ve kendisi Trakkulüp ' e üye...
bilmiyoorum walla sormam lazım makine yeşil beyazdı markası aklımda degil ama süper bişi ya

abdil link=topic=55885.msg600421#msg600421 date=1338228504' Alıntı:
bilmiyoorum walla sormam lazım makine yeşil beyazdı markası aklımda degil ama süper bişi ya

Yeşil beyaz = Claas. :D

olabilir benimde aklıma geliyo ama yanlış bilgi vermemek için bişi demedim

hntr-mhmt link=topic=55885.msg600427#msg600427 date=1338228792' Alıntı:
O ekip zaten tam bir bomba.. :)
:) 2 3 gün benzinlikte bekledi herhalde kamyonların gelmesini beklediler galib :D

inşallah hakkınızda hayırlısı olur bundan en aşa 5 sene önce bile balyecilik deli para kazandırıyordu neden aynı bu makina gibi yaygın olmadığı için sonra yaygınlaştı bence bu işte bir tutarsa 5-10 sene yaygınlaşana kadar çok para kazandırır... ki bu makinanın fiyatıda oldukça yüksek kolay kolayda yaygınlaşmaz varsa 2000-2500 dönüm iş imkanı hiç durmayın abi :)

saimbal link=topic=55885.msg600434#msg600434 date=1338229206' Alıntı:
inşallah hakkınızda hayırlısı olur bundan en aşa 5 sene önce bile balyecilik deli para kazandırıyordu neden aynı bu makina gibi yaygın olmadığı için sonra yaygınlaştı bence bu işte bir tutarsa 5-10 sene yaygınlaşana kadar çok para kazandırır... ki bu makinanın fiyatıda oldukça yüksek kolay kolayda yaygınlaşmaz varsa 2000-2500 dönüm iş imkanı hiç durmayın abi :)

Tek sıra makine ile biçenler daha ucuza biçiyo diye millet bize iş vermezse o zaman kötü :D