Ynt: Kendi Yaptığımız Tam Otomatik Balya Toplama Romorku
Burada yakıt tasarrufu sağlanıyor, geçen Süleyman ' nın paylaştığı kendi yürür silaj arkası balya makinesi sonrası düşündüm bunu, buna benzer bir video izledim. En önemli kazanç vakit burada. İşçilik ve yakıt tasarrufu da maddi kazanç
işçilik konusuna sadece maddiyat olarak bakmamak lazım, burada herkes balya toplamada işçi bulamamaktan şikayetçi. Bunu ortadan kaldırır diye düşünüyorum. Yakıt zaten herkesin derdi
Evet Fatih aynenFatihEFE link=topic=80971.msg961525#msg961525 date=1421970873' Alıntı:abi balya makinasının ardında bu şeşit bi toplamaya gerek yok bi bant yaparsın sadece gerisi kaldırıp ittiren düzenek yani pto gücüne gerek yok kamil abininde dediği gibi sadece hidromotorla halledersin
en basiti bu
http://youtu.be/j3v6m7qadgE
sen bunu biraz geliştireceksin işte anladığım kadarıyla
Burada yakıt tasarrufu sağlanıyor, geçen Süleyman ' nın paylaştığı kendi yürür silaj arkası balya makinesi sonrası düşündüm bunu, buna benzer bir video izledim. En önemli kazanç vakit burada. İşçilik ve yakıt tasarrufu da maddi kazanç
işçilik konusuna sadece maddiyat olarak bakmamak lazım, burada herkes balya toplamada işçi bulamamaktan şikayetçi. Bunu ortadan kaldırır diye düşünüyorum. Yakıt zaten herkesin derdi