Elinize sağlık çok iyi sağlam olmuş kactane balya alir normal 20kg olanlardan
Sağol teşekkür ederim. O ters olan kancalar yükleyici işçilerin eşyalarını asması için 4 adet kaynattık.Hayırlı olsun Mustafa.İşçilik güzel olmuş ama kancaları yönlerini neden ters yaptınız.
Daha alçak lastik kullanılır ise olabilir, bu lastikler ile dönüşte şaseye yaklaşma oranına göre ancak bukadar alçaltabildik.Güzel işçilik olmus.Yerden yükseklik daha azaltılabilir mi acaba.
3m genişlik 5 m uzunluk var on ve arkada 1.8 profilden korkuluk var arka kapak seklinde yana aciliyor 11.5 lastik var altinda elle atmasida kolay makina ile yuklemeside kolay ben dik balya asansoru kullaniyorum cokta memnunum her türlü arazide yan dik fark etmez calisiyor diger modeller bildigim kadarı ile arkasina romork takildigi icin egimli arazilerde calicma sıkıntısı doguyorArkadaşım çok güzel olmuş elinize sağlık
Bu römorkun ölçüleri nedir bilgi verebilmisin
Arkada balya yükleme asansörü hakkındada bilgi verebilirmisin birde arkaya römorkun üzerine verenler var hangisi iyidir bende alacağım 1ay içersinde
3m genişlik 5 m uzunluk var on ve arkada 1.8 profilden korkuluk var arka kapak seklinde yana aciliyor 11.5 lastik var altinda elle atmasida kolay makina ile yuklemeside kolay ben dik balya asansoru kullaniyorum cokta memnunum her türlü arazide yan dik fark etmez calisiyor diger modeller bildigim kadarı ile arkasina romork takildigi icin egimli arazilerde calicma sıkıntısı doguyor
Konya asan tarim afyon aktürk makina benim ki akturk youtoobe de bideolar var fiyat ise. Su an tam bilmiyorum fakat 5000 civaridirDik balya asansörün Çalışma şekli nasıl Fotoğrafları varmı kaça ve nerden aldınız