Kelt ve Enforcer kullanımı

Kelt hakkında bilgim yok kullanmadım ama enforcer; zaman problemi yoksa iklim müsaitse ektikten hemen sonra, yağmurdan hemen önce atılmalı. Tarla tekeçli olmamalı. Zaman yetişmez ise tarlada çıkış tamamamlandıktan sonra attığımız da oldu. Baharda başka ot ilacı atmaya gerek kalmıyor. Enforcer biraz tehlikeli bilginiz olsun. Taralın üst üste geldiği yerlerde buğday çıkmadan kuruyor. Tarlanın içinde hiç durmamanızı öneririm. Dozajı da düşük koyuyoruz atarken. İlacın üzerinde yazan dozajı koyunca çıkış sıkıntı oluyordu. Kaplama ilacı olarak 3 senedir MADUREZ kullanıyoruz. Onu da aynı şekil atıyoruz. Çok memnunuz. Buğday biçinlince yerine 2. mahsül kuru fasulye ekiyoruz. Bir sıkıntı olmuyor çok şükür.

merhaba
iki yıl kelt kullandım sonra 3 yıl enforcer.
bu yıl yine enforcer devam edicem memnunum.
önemli noktaları söyle ozetleyebilirim:
enforcer ın kullanım aralığı daha geniş, ideali Ekim sonrası çıkış öncesi ve tabi ki yağmur öncesi. ince nozzle ile iyi bir film tabakası olusturursan maksimum fayda sağlar. özellikle dar yapraklı karaçim de çok iyi kontrol sağlıyor. geniş yapraklı sorunu kalmıyor; böylece üst gubrelemelerden buğday maksimum verim elde ediyor.tarla tam anlamıyla tertemiz oluyor.sadece çok yağışlı ve sıcak giden bir senede baharayinda geniş yapraklı gördüm onda da ucuz bir ot ilacı ile sorunu çözdüm.
önemli bir nokta; kesinlikle üst üste bindirilmemeli, hatta ben de etiket üzerindeki dozun %20eksigi ile kullanıyorum, doz aşımı kardeslenmeyi olumsuz etkiler ve ustuste gelen yerleri yakar.tarla başında traktörle önce harekete başlayıp sonra ilaç makinesini çalıştırmak bile önemli.
özellikle karacim sorunu olan yerlerde çok faydalı.
ayrıca kis çok yağışlı gittiği bir sene baharda komşular tarlaya OT ilacı atmak için giremediginde benim tarlam tertemizdi evde çayımı içiyordum.
tavsiye ederim memnunum

merhaba
iki yıl kelt kullandım sonra 3 yıl enforcer.
bu yıl yine enforcer devam edicem memnunum.
önemli noktaları söyle ozetleyebilirim:
enforcer ın kullanım aralığı daha geniş, ideali Ekim sonrası çıkış öncesi ve tabi ki yağmur öncesi. ince nozzle ile iyi bir film tabakası olusturursan maksimum fayda sağlar. özellikle dar yapraklı karaçim de çok iyi kontrol sağlıyor. geniş yapraklı sorunu kalmıyor; böylece üst gubrelemelerden buğday maksimum verim elde ediyor.tarla tam anlamıyla tertemiz oluyor.sadece çok yağışlı ve sıcak giden bir senede baharayinda geniş yapraklı gördüm onda da ucuz bir ot ilacı ile sorunu çözdüm.
önemli bir nokta; kesinlikle üst üste bindirilmemeli, hatta ben de etiket üzerindeki dozun %20eksigi ile kullanıyorum, doz aşımı kardeslenmeyi olumsuz etkiler ve ustuste gelen yerleri yakar.tarla başında traktörle önce harekete başlayıp sonra ilaç makinesini çalıştırmak bile önemli.
özellikle karacim sorunu olan yerlerde çok faydalı.
ayrıca kis çok yağışlı gittiği bir sene baharda komşular tarlaya OT ilacı atmak için giremediginde benim tarlam tertemizdi evde çayımı içiyordum.
tavsiye ederim memnunum
Kelt basarilimi