Arkadaşlar babam köyden birine traktör alırken kefil oldu kredi 36 bin 2007 de kullanılmış 2010 icra takibi başlamış ve bugüne kadar borçlu ve kefillerin bütün mallar 70 dönüm civarı satılmış borca 37 bin para geçmiş suan icra dosyası 530 bin bizim yerlerde kıymet değeri oldu 700 bine satışa cikyo yarısı 350 bine satiliyo ve ben av ve bakaya borcu biz odeycez en son kaç parayla kapanir diye dilekçe verdim banka 133 bin av 148 bin istiyor bende önce arabami sattım sonra traktörü satışa çıkardım traktör çok komik rakam veriyolar o yüzden vazgeçtim şimdi daha yeni evliyim 4 ay dolmadi eşimle boşanma aşamasına geldim gerçekten çok zor bi durum bugün av aradım dedim sen şu tarladan haciz i kaldir ben musteri buldum 130 bine üzerini ben vereyim başkada ödeme gücüm yok biz bişe yapamayız diyo icra satcak diyo icrada 3te 1 parası bile yapmıyor benim hayatım bitti artık kaç gündür uyku uyumadim borclunun umrunda değil benim hem çiftçilik hemde evlilik hayatım bitmek üzere bi allahın kuluda cemal nasılsın demiyo düşenin dostu olmaz bu adam bunun mubalini nasıl verecek acaba