KAYTARIM-2009

Ynt: KAYTARIM-2009

atilla link=topic=21425.msg181633#msg181633 date=1243235278' Alıntı:
   çok kapsamlı bir fuar .. her sene giderim...

İlk düzenlendiği yıllarda daha kapsamlı ve daha iyi bir yerde idi bence... Gitgide tuhaflaşıyor... Bazen çok yetersiz ürünlerle katılıyor firmalar, bazen son gün sabahtan toparlanmaya başlıyorlar falan... hatta bir gün öncesinden...

nt@hmet link=topic=21425.msg181800#msg181800 date=1243269142' Alıntı:
doğrudur,bu firmalar iç anadoluda fuar kaçırmazlar kolay kolay...benim söylediğim kayhan ertuğrul makinaları burdur...
şakalak ve sürüm işini hakkıyla yapan takdir ettiğim firmalar...Konya tarım aletleri üretiminde önemli bir yere sahip....

uzunyayla link=topic=21425.msg181632#msg181632 date=1243234259' Alıntı:
keşke seni dinleyip gitmeseydim bi pazarımız vardı onuda heder ettik:) bu kadar rezil fuar görmedim hiç yapmasalar daha iyiydi...sadece new holland ve ls traktörler vardı..new hollandı bi çalıştırdım görevli geldi ' ' abi patrondan laf iştiyoz çalıştırmasak dedi ' ' bende yuh dedim...içeride ise birkaç mibzer,pulluk,kazayağı falan filan....arkadaşlar ben şunu anladımki bu traktör bayi ve üreticileri son dört yıldır çok iyi kazandılar ve bu son yıldada kriz sebebiyle satışlar azalınca tası tarağı toplayıp başka işlere yöneldiler yani çiftçi ve türk tarımı bunların hiç umurunda değil..bunların tek dertleri para...tüm traktör markalarınıda bayilerinide hepsinide kınıyorum...new holland hariç....
New Hollandı tebrik ederim her sene katılıyor ve yeni büyük modelleride getiriyor t6020 getirdi bu sene gerçi kapı bn gittiğimde kilitliydi anahtar istedik mırın kırın ederek açtılar. ls traktör zaten adamlar traktörü bırakıp hepsi bi kenara oturmuşlar kimse ne ilgileniyordu ne bakıyordu içeride bol bol çapa makinesi süt sagma makinesi vb aletler vardı ilk seneler kadar ilgimi çeken bir fuar olmadı geçen sene kötü derken bu sene daha berbat bir fuar ile karşılaştık ne jd ne mf katılmıştı bu sene

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt