İslim yap başka birşey olmaz yeşil de sarı durur birazda zarar eder.Bu sene kayısı yok monilya hastalığına yakalandı ağaçlar kayısı yeşil ve yumuşak hiç şire yok kasalar çok hafif
Bizim kayısılara seyrek oldugundan baya olgun ve şireliydiBu sene kayısı yok monilya hastalığına yakalandı ağaçlar kayısı yeşil ve yumuşak hiç şire yok kasalar çok hafif
Gün kurusu kaça gidiyor yunus kışın ıyı oluyor biliyon muBizim kayısılara seyrek oldugundan baya olgun ve şireliydi
Gün kurusunu bilmiyorum dalında hediyelik kayısı yı 8-9 tl den alıyorlar. İslim patik yapılmış kayısı 15 TL civarı. Tahminim gün kurusu 20 tl civarı olur ama tüketiciye yansırken katlanarak gidiyor [emoji1]Gün kurusu kaça gidiyor yunus kışın ıyı oluyor biliyon mu
O zaman arkadaşa söyleyım bana 10 kilo getirsin yoksa kışın akşamlar geçmezGün kurusunu bilmiyorum dalında hediyelik kayısı yı 8-9 tl den alıyorlar. İslim patik yapılmış kayısı 15 TL civarı. Tahminim gün kurusu 20 tl civarı olur ama tüketiciye yansırken katlanarak gidiyor [emoji1]
Bekletirsen öyle görür ama hemen satarsan tüccara 20-25 civarı giderBence yanlış algı gordugum piyasada kaysı bu yil altin çağını yaşıyor az yada cok eger bizim koy daha 15 20 gün olmaz kaysisi hergun 3 5 alici geliyosa kaldiki hicbir zaman gelmezlerdi bu kaysi buyil 30 un altina duzmez demektir gün kurusunu bn gecen yıl 27.5 a verdim bu yıl bakalim nereyi görür
Abi yirmi felan çok gözünüzü seveyim elek altı felan yeter iş görür 10 lira hayal oldu desenizeBekletirsen öyle görür ama hemen satarsan tüccara 20-25 civarı gider
Abi yirmi felan çok gözünüzü seveyim elek altı felan yeter iş görür 10 lira hayal oldu desenizeBekletirsen öyle görür ama hemen satarsan tüccara 20-25 civarı gider
Geçen sene gün kurusunu çok az yaptım 20 kasa civarı patik çıktı adam bahçeden 16 dan aldı. Para lazımdı diye verdim gitti. Bu sene kayısı daha az ondan rahat 20 ve üstü olurHenüz daha piyasa belli değil
Öyle abi kayısı tutsaydı bizim için 10 lira hayal olurdu [emoji1] [emoji1]Abi yirmi felan çok gözünüzü seveyim elek altı felan yeter iş görür 10 lira hayal oldu desenize
Sene 2015 gibi Malatya'da kayısı yoktuÖyle abi kayısı tutsaydı bizim için 10 lira hayal olurdu [emoji1] [emoji1]
Kayısının sıkıntısı bu zaten kg 3 - 5 tl ye sattığımız zamanlarda oldu 15-20 TL de oldu. Çok tutarsa para etmiyor az tutarsa altınla yarışıyor
Sene 2015 gibi Malatya'da kayısı yoktu
Sene 2013 çalıda bile kayısı vardı [emoji4]
Aynen öyle hemşerim kayısı nın kaderi bu [emoji1] [emoji1]Sene 2015 gibi Malatya'da kayısı yoktu
Sene 2013 çalıda bile kayısı vardı [emoji4]
HacıhaliloğluO kayısının cinsi neydi?