KAVUN sezonu ve GÖRÜNMEZ KAZA :) Çankırı

Ynt: KAVUN sezonu ve GÖRÜNMEZ KAZA :) Çankırı

[ yavv volkan abi inanmıyomusun fotoğraftan öyle gözüküyo hem kurt olsa adamlar taa karadenizden almak için gelmezler biliyosun adamlar kaliteli mal yiyo yapma ALLAH aşkına yaaa ))) kurt olsa hem o büyüklükte olan kavunlar ele elınmaz insanın elinden erir gider öyle olsa nasıl yükletelim biz :D :D aaaaaaa uyy-*s

anayurtlu 3105d link=topic=40556.msg359209#msg359209 date=1300028778' Alıntı:
fotolarm1108.jpg
;D ;D zuha-*-s hep kurtlu :D
;D zuha-*-s ilk resimdeki kavun moturun içindeki kavun demek ki ;D

saoun arkadaşlar cana gelmedi Allaha çok şükür sadece 1 ton flan bi kayıpla atlattık :) arkadaşlar sizlere kapımız her zamn açık ağustos ayında gelin çankırı çatalelma köyüne istediğiniz kadar yeyin başımızın üzerinde yeriniz var ok-*-s ;D

olur böyle şeyler arada sağlık olsun hayırlı ziyan olsun :) bizde patoz yaptığımız zamanlarda desteyi fazla yukleyelim derken bi kaç sefer römorku devirmiştik insanın dunya başına yıkılıyo resmen :) bu arada resimdeki new holland mı sizin hemşerim?

davutturmus link=topic=40556.msg359794#msg359794 date=1300058502' Alıntı:
olur böyle şeyler arada sağlık olsun hayırlı ziyan olsun :) bizde patoz yaptığımız zamanlarda desteyi fazla yukleyelim derken bi kaç sefer römorku devirmiştik insanın dunya başına yıkılıyo resmen :) bu arada resimdeki new holland mı sizin hemşerim?
sizede büyük geçmiş olsun toprağam :) evet resimdeki TD85D yeni aldık 3 ay flan oldu,MF 165 ispanyol vardı onun yanına aldık ;) sizde hangi traktör var hemşerim bilm-*s

bizde bi 35 lik var iki ay öncesine kadar tümosan 60 80 vardı şimdi onun yerine td65 in çift çekerini aldık 2006 model 1750 saatte galeriden gelme sizde büyük ihtimal ordan almışsınızdır yüksel ceylan new holland bayisi tt serisini kullanmıştım şanzuman zayıf aslında niyetim tt 65 almaktı cüssesi fılanda zayıf gibi geldi uygun bi td 65 denk geldi onu aldık hoşumada gitti herşey iyi güzel yalnız kafama takılan bi nokta var blogun orda bi yağ lekesi servise götürcem olmadı sizinki sıfırmı?

davutturmus link=topic=40556.msg359796#msg359796 date=1300059301' Alıntı:
bizde bi 35 lik var iki ay öncesine kadar tümosan 60 80 vardı şimdi onun yerine td65 in çift çekerini aldık 2006 model 1750 saatte galeriden gelme sizde büyük ihtimal ordan almışsınızdır yüksel ceylan new holland bayisi tt serisini kullanmıştım şanzuman zayıf aslında niyetim tt 65 almaktı cüssesi fılanda zayıf gibi geldi uygun bi td 65 denk geldi onu aldık hoşumada gitti herşey iyi güzel yalnız kafama takılan bi nokta var blogun orda bi yağ lekesi servise götürcem olmadı sizinki sıfırmı?
evet kardeş servise işler başlamadan hemen götür ileride sorun açabilir yolda bırakabilir valla . Bizde yüksel ceylandan aldık sıfır 2011 model.aslında benim niyetim tt75 den yanaydı ama babam onu alana kadar TD85D alalım dedi.tt serisinin gerçekte şanzumanı zayıf bence heleki tt55 ler için ama şuda var çok seri traktördür bak.td65 almakla çok iyi yapmışsın kardeş ama tabi sıfırını tercih etseydin çok güzel olurdu )))