Aga bereketli olsun burgaza gelirsen haber et beya yiriz sulu sulu karpuzlarını. [emoji4]
Olur Ersen abi o günler gelsin tarladaki tadı yok hiç biyerde. [emoji4]Gürcanım atla gel yerinde ye daha sulu.
Bende karpuz çıkana kadar temmuzun 5 olur .o zamanda kilosu 50 kuruşa düşer.hersene olduğu gibi.bende kendim satarım 1 liraya getiririm.bereketli olsun karpuz fiyatları şu anda iyi bizim oralarda toptan 1-1,2 tl tarlada
Sağolasın.tüfek çokta orda bütün gün durmak zor .bi işimiz o olsa kolayda.Bereketli olsun üstad. Saksağanları tüfek alıp beklemek lazım.
Sağolasın.tüfek çokta orda bütün gün durmak zor .bi işimiz o olsa kolayda.
Böyle giderse öyle yapçaz ersen.ya evlere çok yakın millet uyuyo sabah .Topu koy emica.
Bunlar fide torf la tarlaya ektik sonra yağmur yağarken 35 kg üre attım.ha birde 4 dönüm yerde 7 8 kamyon gübre var. Foto yokmu .kavurga olabilirGübre olarak ne kullanıyorsun ?
Bir de şunu sormak istiyorum , evimin yanındaki küçük bahçede ektiğim karpuzların yaprakları içe doğru buruşma yaptı sebebi nedir acaba ?
Bunlar fide torf la tarlaya ektik sonra yağmur yağarken 35 kg üre attım.ha birde 4 dönüm yerde 7 8 kamyon gübre var. Foto yokmu .kavurga olabilir
Yaprak altinda pire vardir yaprak altnini kontrol etGübre olarak ne kullanıyorsun ?
Bir de şunu sormak istiyorum , evimin yanındaki küçük bahçede ektiğim karpuzların yaprakları içe doğru buruşma yaptı sebebi nedir acaba ?