kardeşlerim arkadaşlarım askere gidiyorum

Ynt: kardeşlerim arkadaşlarım askere gidiyorum

hayırlısı olsun abi hayırlısınla git te gel EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

Hayırlı olsun allh sağ salim ailene ve sevdiklerine kavuştursun şimdiden hayırlı tezkereler ;)

hasan kardeşim bu vatan bizim hepimizin allah herkese nasip etsin askerlik yapmayı inşallah hayırlısıyla gider gelirsin

şimdi askere giden evlatları olunca bizim buranın babaları artık gece donsuz yatabiliriz olglumuz askerde der ama seninki pekte kısamiş abi çıkarmaya değmicek :p :)
hayırlı olsun abi azı çogu görev görevdir vatan borçu yapmak gerek.. hayrılı teskereler.. :)

Hayırlı tezkereler...Ne tesadüftür ki bende askere gidiyorum ve de asker öğretmen olarak :)) Yani 18 gün...

SmhGwz link=topic=45856.msg432979#msg432979 date=1313005761' Alıntı:
şimdi askere giden evlatları olunca bizim buranın babaları artık gece donsuz yatabiliriz olglumuz askerde der ama seninki pekte kısamiş abi çıkarmaya değmicek :p :)
hayırlı olsun abi azı çogu görev görevdir vatan borçu yapmak gerek.. hayrılı teskereler.. :)

:) :) :) kısa mısa nasipte bu varmış... bunda da elimden gelenin en iyisini yapcam.

hey gidi günler hey biz zamanında 15 ay askerlik ypatıydık kütahya radarlarında ömrümüz gecti simdiki gencler 18 gün asker ne diyelim hayırlı teskereler ;)

hayırlısıyla nasip in neyse o olur inşallah gardaşım...11 aydada ben gidiyorummm ömür geçer oda gelir...

sizin için hayırlı olsun Kolay geçer İnşallah, ne güzel öğretmen askerlik yerde güzelmiş.

hepinize güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum sabah yolculuk başlıyor allaha emanet olun...

arkadaşlar askerlik tahminimden kısa sürdü :)) bayram sebebiyle erken terhis olduk 14 günde bitti ve geldim:))
aranızda olmak güzel.

Hayırlı teskereler. İnşallah sapa sağlam dönersin geriye. En büyük asker bizim asker *098*- :D