o fransız merinoslardan ayrı sürüsü vardı hala duruyorlarmı bilmiyorum.hocam memnunlar mı k. merunasundan ikizlik oranı nasıl melez olarak ile de frans ile koç katımı nasıl olur iyi mu .
bunlar biraz daha batı bölgesine uygun hayvanlar.BU MERİNOSLAR BİZİM İÇ ANADOLUYA UYUM SAĞLARLAR MI ACABA
onlar sanırım illede france diye satılan merinoslardan çok soran oluyor diye ayrı küçük bir sürü daha yapmıştı onlar için.Cok guzeller masallah Allah bereket verasin... bazilarinda babaya cekim biraz fazla gozelerinin onu kapanmis ta alman etci merinoslari gibi
buyurun gelin geleceğiniz zaman haber verirseniz çok acil bir işim olmazsa çay söylerim.Maşallah İlhan usta koyunlar süper.babamda var 10 tane kıvırcık, merinos karışık.mera olursa zevkli iş. İşleri ayarlayabilirsiniz sizin oralara gezmeye gelicez
ustam ben geçen perşembe işten ayrıldım.Çok sağolun,ben fabrikada çalışıyorum.hafta sonu çiftçilik.bahara doğru inşallah,sizinde yolumuz düşerse gebzedeyim
Karacabey merinosları hiç küçümsenecek bir ırk değil.Ben de Sönmezle Karacabey Merinos u arasındayım. Maşallah hayvanlar çok güzel bereketli olsun [emoji4]
Ben, devletin verdiği hayvanlardan ziyade bu şekilde az ama öz hayvanlar alıp sürüyü böyle çoğaltma yolundayım. Zamanında devletin verdiği hayvanları biliyoruz malum(!)Karacabey merinosları hiç küçümsenecek bir ırk değil.
şöyle söyleyebilirim şuan yeni ırk sevdasına getirilen dorper ırkından daha iyi kuzu ortalaması ve kilo artışı sağlarmı bakım şartlarına göre eşit şartlarda geri kalmaz.
boğazlı hayvandır yediğini inkar etmez yem desteğinizi size verim olarak geri döndürür.
özelliklede Karacabey tarım işletmelerinde seceresi belli damızlık koçlardan alırsanız sürünüz hep güzel devam eder.
ustam bahsettiğim koçları devlet vermiyor.Ben, devletin verdiği hayvanlardan ziyade bu şekilde az ama öz hayvanlar alıp sürüyü böyle çoğaltma yolundayım. Zamanında devletin verdiği hayvanları biliyoruz malum(!)
Ben, devletin verdiği hayvanlardan ziyade bu şekilde az ama öz hayvanlar alıp sürüyü böyle çoğaltma yolundayım. Zamanında devletin verdiği hayvanları biliyoruz malum(!)
senin keçi yaşıyormu serdar ne yaptın